May 18, 2024
Uncategorized

Това е Cerave Jamboree! Нощен крем за подновяване на кожата Cerave освобождава овлажняващи съставки през цялата нощ

Този месец подчертавам продуктите за грижа за кожата от Cerave, най-вече марка дрогерии. Това е Cerave Jamboree! Тази седмица Allstar е забележителен нощен крем за всички типове кожа – нощен крем за подновяване на кожата Cerave.

Защо този нощен крем не идва в голям ват…? Защото трябва! Да, слабият буркан е удобен и сладък. Също така, да, технически човек трябва само да се използва малко (само няколко мънички точки), но свръхценен, супер-фантастичен буркан, ако тази хидратиране на Hella, безпроблемния нощен крем трябва да се случи!

За гелите и мъжете, които обичат богатите овлажнители за лягане, нощен крем за подновяване на кожата Cerave може да бъде смяна на играта.

Реклама

Изработена за всички типове кожа, този без аромат, освободен от времето крем за лице анализира интензивно овлажняващи съставки през цялата нощ, така че докато спите, кожата ви непрекъснато получава стабилен поток от влага чрез подписа на Cerave Vital Ceramides, Hyaluronic Acid и ниацинамид (сред другите съставки).

Ползи

Помага за омекотяване и подновяване на външния вид на изтощена кожа за една нощ

Осигурява интензивна хидратация

Технология на MVE: Тази патентована система за доставка непрекъснато освобождава овлажняващи съставки за цялата нощна хидратация

Биомиметични пептиди: Подобрете появата на уморена кожа

Ceramides: Помогнете за възстановяването и поддържането на естествената бариера на кожата

Хиалуронова киселина: Помага за запазване на естествената влага на кожата

Ниацинамид: Помага за успокояване на кожата

Некомедогенни и без аромати

Разработен с дерматолози

– Cerave.com

Това е банален термин, но имам „комбинирана кожа“, което предполага в моя случай, че имам мазно чело, сухи бузи, а лицето ми е предразположено към акне. Използвам ретинол, BHA и бензоил пероксид всеки ден и мисля, че една от причините да понасям цялата тази ексфолиация, е, че използвам нощен крем Cerave всяка вечер.

Веднага след като изляза от душа, когато кожата ми все още е влажна, натъпквам няколко точки на челото, бузите, брадичката и шията и леко го масажирам. След това го оставям да абсорбира напълно, докато сложих Конър в леглото и се подгответе за следващата сутрин. След това, най -добре преди да изляза, лягам, нанасям тънък слой ретинол.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Тези неща не са мазни (a.k.a. няма лепкава шия), той слое доста под ретинола, който в момента използвам, и, много от важното е, че е достатъчно богат, за да поддържа неудобното пилинг и сухота. Вероятно не бих могъл да продължа да избирам всички киселини, ретинол и ексфолиращи продукти, ако не използвах това. За да бъдем тъпи, това има голяма разлика.

Реклама

Със сигурност е от скъпата страна за грижа за кожата на дрогерията (около 20 долара за буркан 1,7-унции, в зависимост от това къде го получавате), но малко върви дълъг път. Най -добре сега е $ 18,49 в Ulta и в момента те правят покупка, вземете такава за 50% отстъпка онлайн, така че ако сте любопитни, това може да е пътят.

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.