May 5, 2024

Пазете носните съседи: Идеи за поверителност за вашата къща

Спазването на приноса е от още един автор.

Домът трябва да служи като зона, за да се измъкне от всичко това. Затворете завесите, както и се наслаждавайте на светилището си далеч от любопитни очи, носни съседи, уеб трафик, както и общата услуга на външния свят.

„Трябва да съм сам изключително често. Ще бъда доста възхитен, ако прекарах от събота вечер до понеделник сутринта сам в апартамента си. Точно така зареждах. ”

-Одри Хепбърн: Многостранен чаровник, списание Life, 7 декември 1953 г.

Няма значение къде живеете; Има стъпки, които можете да предприемете, за да постигнете дълбоко чувство на усамотение, както и мир в къщата ви, както и градина.

Маркирайте територията си

Повечето имоти включват фронт, както и заден двор. Един от най -бързите методи за отхвърляне на хората от надничане, както и да се разхождате над предната си морава, е да настроите ограда. Те не се заемат толкова много, но може да доведе до съществена разлика, когато се отнася до точно това, което хората могат да видят. Дървесината е най -известният избор с по -малки много по -деликатни огради, предлагани за предната морава, както и по -високи много повече лични за вашия двор. Бързо облизване на боя ги индивидуализира и за вас.

Затъмнени прозорци

Ако имате големи прозорци, които са близо до всякакъв вид пешеходни пътеки. Може да искате да блокирате хората, без да блокирате цялата прекрасна естествена дневна светлина. Най -простият вариант е да погледнете в тонирането на прозореца на къщата. Всички предимства на общ прозорец, с допълнителен слой на поверителност.

Сигурност

Инсталирането на страхотна, както и видимата гърбица ще смути хората да чукат вратата ви без дължима причина. Камерите също са подходящото нещо, което да помогне да запазите жилищните си имоти в безопасност. Можете да закачите системата си за безопасност на къщата толкова, колкото облачното съхранение, както и този метод, където и да сте, можете да се справите с онлайн кадрите или да се върнете обратно, ако се изисква да проверите нещо.

Беседка

Или може би пергола. Ако обичате да лежите в градината, хващате малко слънце или четете тихо, обаче не може да се чувства удобно, тъй като вашите съседи могат да игнорират избраната от вас зона, тогава повярвайте за малко допълнително покритие. Те не само изглеждат доста прекрасни, осигуряват ви целия свеж въздух, който искате, както и могат да предоставят това допълнително уединение, което търсите.

Атмосферен шум

Ако имате пътища, както и шумни съседи, вярвайте в инсталирането на нещо, което да му помогне да го блокирате. Въпреки че може да вярвате, че ще изисквате голям говорител, не е необходимо да е толкова драстично. Воден фонтан може да се изтръпва, както и да пусне всички чат за вас.

Ако това изглежда като голяма част от караница, тогава може да помислите за някои прекрасни дървени вятърни камбани. Тинк -металните често могат да бъдат малко отвратителни, но дулцето тонове от типа дърво могат да бъдат доста приятни за ухото.

Често най -простият метод, за да сте сигурни, че вашата поверителност е като го предоставите и на другите. Да бъдеш учтив, но не влизаш в много разговори, без да се включиш в уличните ходи, ще позволи на всички да разберат, че това не е просто твоето нещо. Поверителността в забързания свят е свещена.

Leave a Reply

Your email address will not be published.