June 21, 2024

Benefit Boo Boo Zap: Можеш да бъдеш моят герой, скъпа!

Е, най -накрая разбирам защо има супергерой за комикси за кутии на Benefit Boo Boo Zap (20 долара). Току -що започнах да използвам нещата преди няколко дни и вече най -добрата дума, която мога да използвам, за да го опиша, е, че тази култова класика изпълнява злобни удари на петна.

Ако сте нов в Boo Boo Zap, това е течен Zit Zapper със съставки за борба с пъпки като Hagel, Camphor и Salicylic Acid (това не показва какъв процент). Създаден за лечение на място с бутилка, изградена за пътуване, я прилагате директно върху кожата или отгоре на грима.

Реклама

Действащ бързо

TMI предупреждение! Миналата събота на ръба на моята коса се появи гнойно червена PMS Pimple. Това беше едно от онези болезнени и аз обикалях Сефора, когато ме удари … не, не пъпката. Удари ме, че никога досега не съм опитвал Бу Бу Зап, затова донесох бутилка у дома със себе си, за да опитам.

На следващата сутрин нанесох Boo Boo Zap, през целия ден на върха на грима си и отново през нощта преди лягане.

След първия ден пъпката – нека го наречем Хуан – беше значително по -малък и по -малко подут. До втория ден (вчера) вече не беше дори червено и вече не боли да се докосне.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Днес, трети ден, Хуан е малко повече от спомен. Той все още не е изчезнал, но ние планираме да спрем да се виждаме преди уикенда …

Що се отнася до ритането на пъпки до бордюра, Boo Boo Zap работи бързо – по -бързо от дългия списък на продуктите на бензоил пероксид, които съм опитвал в миналото (и това включва ProActiv).

Ароматът може да изключи някои дами (мирише на силна медицина!), И това не е най -малкото скъпо лечение на място на пазара, но мисля, че си струва да опитате. Оценка на блога за грим и обжалване: a

Лягане за зависими от обжалването

Не се смейте, но това е едва 9 и лягане изглежда доста добре за мен. Това момиче отчаяно се нуждае от REM сън.

Но преди да ударя Haaaay, мисля, че ще уловя още един епизод на Entourage.

Реклама

Приятна нощ и ще се видим в петък сутринта.

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.