May 18, 2024
Uncategorized

Съвети за поддръжка: Вашите възможности за зимно време

следното е принос от друг автор.

Зимата идва. Почти чука на вратите ни. Разбира се, че в момента сме в дълбините на падането, но това все още не показва, че сме доста там. Преди да дойде, той може да плати, за да се погрижи за някои много важни подобрения в дома и отговорностите за поддръжка. Защо есента е най -доброто време за това? Е, обикновено това е последният ви шанс да се подготвите срещу екстремното време на зимата и тежките проливи на ранната пролет. Може да е страхотно време да получите страхотна сделка в последната минута за проведена работа или единица по ваш избор. Освен това се приближава до времето на годината, когато работата ще затихне за годината, що се отнася до много изпълнители, което показва, че може да успеете да използвате услугите по много навременен начин.

Освен това е просто добър смисъл да се грижите за проблемите по всяко време на годината и просто така се случва това време на годината в настоящия момент. Без допълнително обожание се надяваме да изброим редица идеи, които могат да ви помогнат да коригирате всякакви впечатляващи задачи, преди да се превърне в зимното време:

Покрив

Покривът се грижи най -добре преди интензивните студени комплекти. За щастие, в последната минута работата обикновено е в пълна доставка, благодарение на много хора, които се грижат за това през лятото, така че ако все още не сте извършили тази проверка, това може да е Страхотно време за това сега. Възможно е да сте в състояние да осигурите страхотна сделка по това време на годината или може би да удвоите изолацията, за да спестите много разходи за отопление през цялата година. Без значение какво решите да направите, не забравяйте да го приложите сега и след това, когато истинските студени месеци започнат да пристигат, ще бъдете добре подготвени.

Ac

Много вероятно няма да се нуждаете от климатик през зимата. Въпреки това, пролетта и лятото обикновено са както тук, преди да го знаете. Това показва, че се възползвате от някои професионални инсталации за климатизация сега може да ви помогне да включите променлив ток, когато имате нужда от този първи, горещ мехур ден. Възможно е също така, че поради ниския обем на инсталациите за променлив ток, които се провеждат по това време на годината, може да успеете да обсъдите по -добрата сделка, но не настоявайте за това твърде силно. Често комфортът и способността на времето за бърза, безболезнена инсталация може да бъде всичко необходимо, от което се нуждаете, отгоре надолу.

Градина

Разбира се, е малко вероятно да започнете да курирате зашеметяващ засаден ред през зимата, в зависимост от вида на растението, което е. Много положителна градинска работа несъмнено се осъществява в началото на пролетта или лятото, с изключение на някои определени зеленчуци. Това показва, че функционално градината ви не е някъде, където наистина да се отдръпне и да се насладите на много от тези студени месеци. Това е до пристигането на сезона на Snowman.

Това показва, че преди да започнат студените месеци, може да си струва да осигурите градината си. Покрийте басейна си от елементите с помощта на заграждения на вътрешния двор или моторизиран капак на басейна, дори го източвате, ако е необходимо. Покрийте градинските си мебели или съхранявайте част от възглавничките в бараката си. Маслете външните си машини, като например седяща косачка. Също така, не забравяйте да закупите песъчинка, която ви помага да доставяте груба по градинската си пътека както отпред, така и отзад, като спрете всякакви опасни фишове и падания, които може просто да срещнете.

След това, когато вашата градина е запазена и започне да се размрази, истинското удоволствие от вашето зелено пространство може отново да се възобнови.

Windows

Помислете за изолацията на прозореца на вашето домакинство. От колко време се смята, че е ремонтиран или заменен? От време на време силиций може да се използва за покриване на пукнатини, особено в стари сгради. В отрицателни случаи гниенето или други форми на деградация на базата на влага могат да показват монтажа, който запечатва арката, трябва да бъде напълно подмладена и заменена, а просто не можете да направите това добре в много студено или мокро време. Преди да премине възможността, опитайте се да се погрижите за това с истинско усещане за неотложност, така че да бъдете по -топли и много по -плътни през зимното време.

Тръби

Приемане на процес на грижа за тръбите сега. Например, пускането на горещия кран за десет минути сутрин и нощ може да позволи на тръбите в дома ви да се затоплят, което ви позволява да сте сигурни, че котелът не замръзва. Освен това, обръщайки внимание на листата, запушващи вашите дренажни тръби, или потенциалните опасности за лед може да ви помогне да осигурите семейството си и водоснабдяването през целия сезон.

С тези съвети за поддръжка, със сигурност ще се възползвате максимално от дома си преди зимата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.