June 21, 2024
Uncategorized

4 МЕТОДА Мъдрите къща могат да бъдат глупави

, че спазването на приноса е от още един автор.

Интериорният стил върви с тенденциите, както и сегашният е да се украсяват с технологията. Рационализирането на всеки сантиметър от къщата с хъб, както и уеб връзка е страхотно, както и функционално в точно същото време. Плюс това, това е изявление за намерение – вие сте собственик на жилище, който разбира техните неща, както и инвестира в бъдеще.

Умните къщи трябва да добавят стойност, поради тази причина името. Но като каквото и да е в живота, има собственици на жилищни или търговски имоти, както и любителите на интериорния стил трябва да осъзнават. Мъдрите къщи не винаги са интелигентни; Понякога те могат да бъдат глупаво нещо.

Ето четири пъти, когато не е креативно да инвестирате в домашна технология.

Ако е неудобно

Джаджите не са направени да са удобни. Да, те са предназначени да извадят караницата от светските задачи, но това не показва, че са топли и приветливи. Изработени от алуминий, както и от въглеродни влакна, те са остри, както и мразовити, както и негостоприемни. Маса за под-подхранване, както и намалена мебел, за да пролетни на ум. Вашата къща трябва да е място за сядане, както и да се отпуснете, място, където можете да облекчите стреса, поради което технологията може да не винаги е най -доброто решение. Големите торбички с боб ще добавят уютните мъдри функции отнема, както и основното фотьойл, както и комбинация от възглавници. Когато стилът коства веществото, никой не печели.

Ако е страховито

Странно е, тъй като слуша вашите разговори. Да, дори хладилникът може да има уши, както и да записва всеки ваш ход. Добре, няма доказателства, които да предполагат, че камерата на вашия мъдър телевизор се използва незаконно; Това обаче е възможно. Дори и разузнавателните услуги да не се възползват от вас, има въпрос за задържане на данни. Alexa или Google House или какъвто и да е вид друг тип софтуерни приложения регистрира много неща, които правите, както и поддържа раздели, за да се уверите, че най -доброто индивидуално изживяване. За хората, които са в съзнание за личния живот, това е нашествие, както и не е приемливо. Ако сте есен в тази категория, може да искате да преразгледате.

Ако не работи

Не всяко част от софтуерното приложение или хардуер работи в най -добрата хармония. Ако не друго, това е точно обратното, тъй като създателите искат да получите техните продукти, така че те затрудняват синхронизирането на програми. В резултат на това претенциозното софтуерно приложение е трудно да се свърже, както и няма да работи без определени инструкции. Битката между Apple, както и Android е чудесен пример. Някои неща, които не са свързани, няма да се свържат, както и вашата мъдра къща може да е пич. Така че, ако имате множество джаджи от различни източници, което обикновено е така, ще се борите да ги свържете всички.

Ако е скъпо

Въпреки че иновациите в крайна сметка бяха много по -достъпни през последните години, дори най -малко скъпите разходи за джаджи над 50 долара. Мисленето за мъдра къща е подробна система за автоматизация, вероятно няма да се свържете само с няколко продукта. За пълния ефект, вие изисквате да управлявате каквото и да е от термостата до светлините до ключалките на вратите. Крайният разход може да бъде стотици или дори безброй долари.

Собствениците на жилища, които нямат парите да влязат, трябва да разгледат трудностите на разходите, преди да потапят пръстите на краката си, тъй като може да не получат пълните въздействия на мъдър дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published.