May 18, 2024

Твърде изправен за застраховка на сенките за сенки за сенки за сенки за капки на лимони иска да изтрие червено

, че напоследък съм на кулинарен ритник, знаете, готвейки много повече от обикновено, защото колкото и да обичам замразената пътека за храна в Trader Joe’s , Мисля, че тази година попаднах в горната си граница за микровълнови боб Буритос. И през цялото време, когато се набрах на печката, също доведе до стряскащо откритие: лимонова кора – скрапките, които получавате от пускането на лимон срещу ренде – тези неща са шизът на Muthu Truckin!

Тя включва всички тези ароматни, ароматни масла, които го правят страхотна подправка за ястия като риба, тестени изделия, салата и почти всичко и всичко останало, към което го добавях напоследък.

Реклама

Обзалагам се, че ако не съм внимателен, това, което все още е просто силна инватурация, може да избухне в пълноценна пристрастяване към лимон.

И тогава какво? Къде бих бил?

О, знам – вероятно мисля за лимонова жар, докато си играя с новия прекалено изправен сенчев застрахователен лимонов капка цвят, коригиращ грунд за сенки за очи (18 долара).

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Това е по същество бледо лимоново жълто версия на оригиналната застраховка „Сянка“, кремообразен грунд за сенки, разработен за компенсиране на обезцветяването на капаците и удължаване на времето за износване на сенките, нанесени върху него.

Отдавна ми харесва редовната версия, въпреки че идеята за нея вече не е толкова революционна. Що се отнася до подобни лимонови/жълти грундове, Benefit прави един, наречен Lemon Aid (20 долара), който всъщност не работи за мен, така че исках капка лимон да се скача. Плюс това, аз някак си името. Жълтите нюанси са разработени за неутрализиране на зачервяването в кожата.

Независими (вляво) и смесени (вдясно)

Както при O.G. Застраховка на сенките, прах и кремави сенки захващайте тези неща като мечка гризли, въпреки че откривам малко незначително скърцане след около шест часа-не е лошо, но не съвсем до силата на грундиране на сегашната ми смачкване, Nars Pro Prime Smudge-Profound Eyeshadow Основа, която носех със същите сенки в продължение на 12 часа, без да се разпада.

Подобно на Pro Prime, лимоновата капка също засилва цветовете на сенките, слоени отгоре, но в по -малка степен (и много по -малко от прилагането на сенки мокри го прави).

И тогава има въпросът за цвета. Независимо, това е красиво бледожълто – толкова хубаво! – но смесено, става пепеляво и сиво (същия проблем, който имам с помощта на Lemon Aid).

Предполагам, че е малко прекалено леко и хладно тонирано за моя тен.

Бледените петстери на хладно тонизирани трябва да имат много по-добър късмет. Въпреки че всъщност не работи добре за мен, все още мисля, че това е над средния грунд за очи (но един, взет за задача от NARS).

Цена: 18 долара
Наличност: Предлага се сега в магазините на Sephora, а също и онлайн
Оценка на блога за грим и чар: B

Става ли горещо тук?

И така … Опитвам се да държа капана си затворен за най -новия епизод на True Blood, за да ви дам достатъчно време, за да го видите, но умирам за ястие!

Гледахте ли го? Какво си помисли? От епизода в неделя? Мислех, че писателите (без риза вампирски сцени на Ерик) свършиха страхотна работа (без риза вампирски сцени на Ерик) с историята като цяло (без риза вампирски сцени) и се почувствах като цялата серия (без риза вампирски сцени) се върна на най -добрата песен .

О, и кой друг хаха, когато Ерик неправилно се обади на Суки, „Снуки“?

Реклама

Snookeh!

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.