May 18, 2024

Есента в града: Сали Хансен есенни лакови цветове на ноктите от Трейси Рийз

есента е любимото ми време на годината в Сан Франциско. Рядко става или студено, или горещо в града, като заливът поддържа климата почти същата година, но краткото лято, което получаваме, обикновено се случва в това, което обикновено би било падането, което означава тениски през октомври и Понякога дори ноември.

Това е, когато есенните цветове напояват града – сивите сгради контрастират срещу улиците, килими с есенни листа от марони, тъй като маслената есенна слънчева светлина тъче през високите издигания в центъра на града. Обичам го.

Реклама

Предполагам, че любовта ми към града в есен обяснява защо съм паднал за новата колекция нокти на Сали Хансен, вдъхновена от 10 есенни цвята, създадени в сътрудничество с дизайнера на дрехи Трейси Рийз. Индустриалните сиви, черни и сини нюанси контрастират добре с марони и неутрали, както и улиците на любимия ми град през есента.

Алхимия – дълбока слива с фин лилав и златен блясък

Жестоко сърце – мароново с фини златни петна

Божественост – Бледо бежово със сиви петна

Лунен камък – бял блясък

Нощна лилия – Maroon Matte

Крилото на Рейвън – черно с голям сребърен блясък

Добрата земя – тъмен шоколадов кафяв с фини златни петна

Torrid Bloom – Matte Hot Pink

Кварцов камелеон- бледо прасковено-розово бежово с фини златни петна

Бурно синьо – тъмно сиво син блясък

При 6 долара тези лакове за дрогерии са направо кражба! Получавате малко по -малко продукт, отколкото бихте от нюанса на колекцията Lippmann (0,45 унции за бутилка Сали Хансен срещу 0,50 унции за бутилка за колекция Lippmann), но плащате половината от цената. Тези цветове също са издръжливи като лакове Lippmann, прилепнали като онова бивше гадже, което бихте искали просто да изчезне.

Рисувах ноктите си с три слоя за тези снимки, а пет дни по -късно те имаха чип. И това е без Topcoat, йо. Ако ноктите ви вземат побой като моите, тогава определено поставете едно от тях в кошницата си при следващото си пътуване до Rite Aid или къщата на Tar-Ghay. Актуализация: Тези цветове на Сали Хансен ще ударят рафтовете през септември.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Torrid Bloom

Нощна Лили

Жестоко сърце

Алхимия

Хамелеон

Лунен камък

Нощна божественост

Добрата земя

Бурно синьо

Крилото на Рейвън

След много се замислих, любимите ми на групата са Хамелеон, добрата земя и нощна Лилия.

Таббито на съседа харесва Torrid Bloom …

Ами ти? Кое най -много ви харесва?

Искате ли да видите тези бюджетни красавици лично? Есента 2008 г. Трейси Рийз за колекцията за нокти на Сали Хансен Салон с нетърпение очаква пристигането ви в любимата ви дрогерия.

Ааа, да. Толкова съм щастлив, че е четвъртък! Изглежда, че днес ще е слънчево, което означава, че е по-добре да намеря начин да декорирам краката си, преди да сложа тази рокля, която гледах в гардероба си, хаха. Днес е моят „петък“, така че след работа се лекувам с някакъв леден чай в кафене и няколко непрекъснати минути, пишейки в моя дневник. С нетърпение очаквам!

Реклама

Имате ли вече планове за уикенда си? Може да отида на кино и да вечеря с моя приятел Синди, ако мога да свърша работата си първо.

Вашият приятелски квартален пристрастен за красота,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.