May 18, 2024
Uncategorized

Погледнете най -доброто си насочване към училище с тези 18 чудни предложения за грим на Mac

Знаете, че сте луда котешка дама, когато влезете в казино и едно видео слот устройство, което искате да играете, се нарича „Kitty Glitter“.

Фамата и аз пристигнахме тук в Рено късно днес следобед, изморен път, но готови за забавление! Въпреки че изобщо не съм голям комарджия, все пак исках да мога да се мотая с всички, така че се забавлявах пред машините на Слотове на Пени (три наздравици за котето блясък!). Досега спечелих цели два долара, уау!

Реклама

Оказва се, че CCL има заключване на слотове за стотинки; Намерих няколко игри с тематични котки.

И откривали ли сте някога колко многобройни слот машини имат снимки на сирни пичове върху тях?

Бихте ли излизали с този човек?

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Това не прилича на това, че това не прилича на Джон Стамос?

Мисля, че това облекло беше откраднато от Адам Ант. Някой друг ли го помни?

Никога не разчитайте на брадат мъж с абак …

Едно от любимите ми неща за казината е цялото изкуство на Cheesy Slot Device навсякъде. Игрите са диво декорирани. Това е тотален удар!

Тъй като е малко късно тази вечер за пълна публикация, нека се ретро с преиздаване на един от любимите ми Mac съобщения в блога. Изглеждаше особено удачно с това, че училището отново започна. -Карен

Следващата публикация е преиздаване на такъв, който първоначално се е появил на 11 август 2008 г. …

Познай какво? Избрах да се върна в училище в събота. Да, присъствах на 2-часов клас за грим на Mac Studio Talk в Bloomingdale’s в SF и подобно на класа на Chanel Master в Macy’s преди няколко седмици, той беше пълен с предложения за грим и информация за нов продукт.

Гледане на видео в началото на класа

Ако обичате грима, спонсорираните от марката класове като тези са чудесен начин да прекарате събота следобед. Разбрах за класа на Mac Studio Talk чрез уебсайта на Bloomingdale. Попитайте и в магазините (консултирайте се с персонала на брояча), тъй като други марки предлагат подобни класове.

Класовете за грим като тези често са безплатни, но в някои случаи магазините или марките ще таксуват номинална такса. Класовете обикновено се поддържат малки (30 души или по-малко), а в някои случаи и на практика (както беше класът на Mac Studio Talk), където можете да прилагате продукти върху себе си. Друг път те ще бъдат много по-лекции. За да резервирате място в клас за разговори на Mac Studio чрез разходите на Bloomingdale 75 долара, но тази сума се прилага и за закупуването на Mac продукти в края на класа. Ако така или иначе планирате да похарчите малко пари за нова колекция, клас като един от тях може да е забавен начин да свържете новите си продукти с някаква професионална инструкция.

Mac Studio Makeup Talk

На всеки ученик получи избор да научи или булчински вид, или вдъхновен от клуба вид. Избрах вида на клуба и инструкторите описаха всяка стъпка в процеса. Взех няколко предложения по пътя.

1. Разбийте топлината с Mac кърпички

Когато е горещо, съхранява Mac кърпи (17 долара) в хладилника. Тя ги кара да се чувстват хрупкави и освежаващи спрямо кожата ви, когато се използват за премахване на грима ви.

2. Поправете+, за да успокоите червените зони

Ако имате червена, петна кожа, Spritz fix+ ($ 16) върху цялото си лице, преди да нанесете грима си. Не само Spray Prep Skin за приложение на грим, но включва и успокояваща лайка.

3. PRIMER намалява необходимостта от докосване

Праймерите за лице са чудесни за мазна кожа дами и господа. Няма да се налага да прилагате отново грима си толкова често през целия ден, ако първо използвате грунд. Mac има два вида, Prep + Prime Skin ($ 23) и Prep + Prime Face Safeguard SPF 50 ($ 28).

4. Използвайте крем за бързо реакция, за да намалите фините линии

Ако имате фини линии около очите или устата си, нанесете крем за бързо реакция (28,50 долара) в зоните, преди да нанесете някой от грима си (дори основа). Формулата включва оптични дифузори за намаляване на появата на фини линии.

5. Фондация на слоя: По -лесно е да се добави, отколкото да се отнеме

Малка основа върви дълъг път. По -добре е да започнете с по -малко и да го изградите до покритието, което искате. По -просто е бавно да добавяте продукт, отколкото е да го отнемете.

6. Фондация Studio Tech за средно покритие

Mac Studio Tech (29 долара), кремава основа в компакт, е по -лека от течните основи на Mac. Обикновено съм NC 35, но Studio Tech в малко по -тъмен NC 37 предлага страхотно средно покритие и помага за омекотяване и дифузно линии по кожата.

7. Използвайте инсулти надолу, за да приложите фондация

Косата на лицето и размивката са склонни да лежат вертикално върху кожата, отгоре надолу, така че когато нанасяте основа с нещо като четка за фондация 190 (32 долара), използвайте удари надолу и изберете „зърното“ на косата.

8. Mac blot на вашата T-Zone за естествен вид

За естествен вид, Top Mac Studio Tech Foundation с Mac Blot Pressed Powder ($ 21). В класа изсъхнах средния дълбок нюанс на моята T-Zone с 187 четка с влакна от влакна (42 долара).

9. Нанесете бронзер като професионалист

Wкокошка, вие нанасяте бронзер, помислете за главна буква E. С изискан златен бронзер (21 долара) и четка 187, започнете близо до външния ъгъл на най -доброто си око, прекарвайки се по извивката на костта на бузата (под ябълката на бузата ви) . След това прекарайте пръст назад по същия начин. Оттам прекарайте прекарайте най -добрия храм върху горното си чело точно под най -добрата си козина. Общата форма, която снимате, прилича на капитал E от най -добрата страна. Направете обратното отляво.

10. Нанесете руж като шампион

Когато нанасяте руж, вземете четка за влакна от 187 Duo. Плъзнете го върху тигана за руж веднъж или два пъти, докосвайки излишния прах. Усмихвайте се в огледалото, за да направите ябълките на бузите си много по -популярни и нанесете с руж, като използвате малко, кръгово движение. Повторете процеса, премествайки цвета от ябълките към косата.

11. Укротено неизбежно вежди

Ако космите на веждите ви лежат в различни посоки, комплектът на веждите (13,50 долара) е полезен продукт, който трябва да имате наоколо. Това е гел, който действа като спрей за коса за вашите вежди, поддържайки ги на място. Дори идва с четка за маскара. В щипка можете да го използвате и за да укротите бездомни косми другаде по лицето.

12. Направете очите си с саксии за боядисване

Очен грунд удължава живота на вашите сенки за очи. Painterly Paint Pot ($ 16.50) е страхотен многоцелев гюхче за очи. Това е кремообразен, голи бежов нюанс, който избира практически всички цветове. Нанесете продукта върху цялото око, като използвате плоска четка като Mac 242 (23 долара). Не е нужно да използвате много продукти, когато се отнася до саксии за боя; по-малко е повече.

13. Сянката на очите на костта на веждите ви

Засенчването и градиентите на цветовете със сенки за очи не са само за зоната на капака и сгъването. Когато нанасяте цвят върху костта на веждите с сенки за очи, започнете да прилагате цвят с четката непосредствено под най -високата точка на арката на челото ви, прилагайки по -малко цвят във всяка посока от там. Центърът под арката е мястото, където ще искате най -много цвят. Концентрирането на цвета тук създава фокусна точка и още повече определя формата.

14. Как да нанесете сенки за очи в гънката

Когато нанасяте цвета на гънката, използвайте 224 заострена четка за смесване и започнете с главата на четката във външния край на миглите си (отстрани близо до външното ви око). След това преместване на цвета в гънката с помощта на движение на чистачката на предното стъкло назад и назад. Намалете налягането на главата на четката, когато премествате четката във вътрешната гънка; Това създава по -леко приложение на цвят. Резултатът трябва да бъде цветен градиент, който става по -лек, докато се движи в гънката.

15. Как държите четката си прави голяма разлика

Където държите четка за сделката, като засяга вашия контрол. Колкото по -близо са пръстите ви до цевта (сребърната секция под главата на четката), толкова повече налягане, което оказвате върху главата на четката. За да нанесете цвят равномерно, поставете пръстите си в центъра на дръжката на четката.

16. Вземете големи, смели мигли с грунд

Ако имате мигливи мигли като мен, след това нанесете два слоя Prep + Prime Lash ($ 13.50), след като извивате миглите си, но преди да нанесете маскара. Драматично удължава и сгъстява миглите ви.

17. Удвоете забавлението си с фалшиви мигли

За да изведете фалшиви мигли на следващото ниво, ги удвоете. Залепете един ред от 7 лапа (12 долара) отгоре на ред от 3 косъм (12 долара).

18. Използване на гланц за създаване на пушеща устна

Намажете малко количество гланц в средата на долната устна за лесен заден вид, който не изглежда прекалено гупи или прекалено.

Булчински или клубен вид

Графика за лице на булчински поглед

Club Look Chart

В съботния клас избрах да направя клубния вид, мислейки, че ще си тръгна с някакво лудо, цветно око, както в горната диаграма. Вместо това в крайна сметка направихме много повече отмото синьо око, с леки бузи и смели розови устни.

Използвах няколко MAC продукта за външния вид.

Син пламък сенки за очи

За очите:

Живописно боядисана кремава сянка върху цялото око

Сянката за очи за рицис върху костта на веждите, капака и във вътрешния ъгъл

Кафяв скрипт сенки за очи в гънката

Син пламък сенки за очи във външната V и долната линия на косъма

BlackTrack Fluidline Gel Liner на горната линия на косъма

Prep+Prime Lash на горните мигли

Zoomblack Zoomlash Mascara на горните мигли

Mac SelectMoisture Cover в NC 30 Concealer на тъмните ми кръгове

За бузите:

Peachykeen Blush на ябълките

Рафиниран златен бронзер по бузите

Peachykeen Blush

За устните:

Полу-червен молив за устни по всички устни

Момиче за град Амплифицирано кремово червило, слоено отгоре на молив за устни

Bateaux Lustreglass Lipgloss в центъра на долната устна

Bateaux Lustreglass

За лицето:

Фондация Mac Studio Tech в NC 37

Mac blot пресован прах в средно дълбоко дълбоко

Моята нова паспортна снимка, хаха!

Класът на Mac Studio Talk в Bloomingdale’s беше *взрив *! Научих толкова много нови съвети за приложения и открих и няколко нови Mac продукта, които наистина харесвам (Brown Script Shadow Eye и Prep + Prime Lash). Мисля да размаха урок за инструкцията за клубния вид, който направих в клас. Мислите ли, че трябва? Кажете ми какво мислите в коментарите.

РекламаЕ, аз се изкачих от дивана и избрах да пиша малко. Все още не се чувствам типичното си мързеливо аз, но сега се чувствам по -добре, отколкото тази сутрин. Ами ти?

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.