May 18, 2024
Uncategorized

Спрете, както и миризмата на цветята в отворената нишка

Можете ли да повярвате, че вече е последната неделя през август? Не бяхме ли просто да говорим за барбекюта на четвърти юли? – както и сега, ние сме по -добри до края на лятото от началото. Сериозно, неделята винаги имат метод за промъкване върху мен, но този хит като бриз, който взриви от нищото!

Разбирам, че голяма част от нас гледат напред към есента (здравей, ботуши, както и шалове!), Въпреки това наистина ще ми липсва лятото, както и до тези последни няколко оставя есента от дъбовите дървета пред прозореца ми, Смятам да го накарам да продължи възможно най -дълго. Подушвам всяко цвете, което пресича пътя ми.

Реклама

Подготвени ли сте за есен или бихте искали по -дълго лято? Позволете ми да разбера в отворената нишка!

Ако сте нов в отворената нишка, точно тук е накратко:

Нашата възможност е да се разхладим, да се отдръпнем, както и да разговаряме за всичко, както и за всичко, от грим до задачи до хобита, храна, връзки, както и филми.

Продължава през останалата част от деня (и нощта), така че спрете от ако/кога можете, както и толкова често, колкото искате. Чувствайте се свободни да се свържете с мен или към всеки друг. Всички тук са наистина хубави.

Реклама

Ще се видим вътре!

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.