June 21, 2024
Uncategorized

6 Неща, за които да помислите, когато получавате къща

, спазването на приноса е от още един автор.

Закупуването на нова къща е едно от най -големите решения, които някога ще вземете. Това е интересно решение, но също така може да бъде изключително плашещо. Може да разберете, че изисквате да получите първата си къща или да направите стъпка към друга къща, но може да е трудно да разберете, по -скоро къде да започнете процеса. Получаването на нова къща в Montgomery Region PA често е решение, което се ръководи от модификацията в живота ви, така че помага да се съсредоточите върху тези модификации, както и да направите тези централни в предварителното търсене. Ако това е нова работа, тогава мястото на тази задача вероятно ще бъде основният аспект при вашия лов. Ако това е растящо семейство, тогава може би именно регионалните удобства, както и размерът на къщата са от първостепенно значение при това търсене. Когато се премахнете на решаващите елементи, след това можете да започнете да тренирате, както и да повярвате за това какво е наистина изискване или искате от новия си дом. Точно тук ще ви покажем онези 6 неща, за които да помислите, когато получавате дом, което трябва да ви помогне да започнете този жилищен или търговски имот, който сърфира с увереност.

1) Местоположение, местоположение, местоположение

Местоположението често е едно от решаващите съображения при всякакъв вид търсене на нови къщи. Също така е един от основните автомобилисти на много домашни движения, тъй като хората се стремят да влязат в определена зона или определена улица. Като такова, мястото често ще бъде отправна точка на всякакъв вид търсене на нова къща.

Местоположението често се вярва по отношение на конкретни градове, градове или щати, както и макар че това обикновено е така, често може да бъде много по -абстрактно. Можете да онлайн в изключително забързан град, както и просто искате да стъпите на по -тихо място. Може да мечтаете да живеете в къща с гледка към морето. Може да бъдете решени да живеете дълбоко в страната. В тези случаи ще имате много по -широка зона за разглеждане, така че можете да изисквате първо да започнете да работите върху няколко от другите продукти в този списък, преди да се върнете на място, както и да започнете да го стесните.

Ако се стремите да стъпите в област, с която сте запознати, може би такава, в която вече живеете или имате домакинство, това е доколкото изисквате да работите по този въпрос. Ако се премахнете, че това е мястото за вас, тогава избягвайте следващата точка в нашия списък, както и започнете да се фокусирате върху удобствата, както и върху изискванията за жилищна или търговска собственост, преди да търсите този дом.

Ако се стремите да се преместите в напълно нова зона, има много асистенция под ръка. Често има регионални уеб сайтове, както и вестници, които си струва да разгледате, за да ви осигурят много по -добро усещане за района, както и за общността. Ако решите да се потопите, уверете се, че вашата стъпка протича безпроблемно с помощта на бюджетен план междудържавни отстраняване, както и получавате приятели, както и домакинството, включено, където е възможно. Те ще имат желание да видят новата ви къща така или иначе, те ще искат да бъдат там в деня на движение, за да ви осигурят ръка.

2) Регионални удобства

Вие изисквате да проучите регионалните удобства, които се предлагат в района на предпочитания от вас дом. Ще изискате да повярвате за онези удобства, които са най -важни за вас сега, онези удобства, които може да се окажат от решаващо значение в даден момент в бъдеще, както и за онези удобства, които ще направят къщата много по -продавани, ако изобщо някога, ако изобщо, ако изобщо, ако изобщо Вие изисквате да направите това.

Какво е това, което изисквате идеално сега от района, в който ще онлайн? Изисквате ли да сте близо до конкретни пътни връзки за пътуването си? Изисквате ли да има страхотни институции в района? Или това може да е нещо, от което ще ви трябва в даден момент в бъдеще? Това ще бъде ли кратко или дългосрочно движение? Ако това е първото, страстта на къщата ви е решаващо внимание, както и често ще откриете, че изключителните удобства в местността могат да стимулират това, както и да направят дома много по -вероятно да предложат бързо. Например, ако сте на пет минути пеша от изключително оценено училище, вашият дом вероятно ще бъде щракнат в рамките на дни след излизането на пазара. Това също е аспект, който да разберете при получаването на дома на първото място, може да е къща, която изисквате да стъпвате бързо в Buy, за да го осигурите за себе си.

Независимо дали изберете отдалечено или централно място в който и дистанционно?

3) Енергийна ефективност

Закупуването на енергийна ефективна къща в крайна сметка е много повече, както и много по -решаващо в днешните времена. Хората разбират по -ниския ефект, който енергийната ефективна къща има върху околната среда, заедно с оценката на паричните ползиче може да донесе. Когато проверявате домовете, може да искате да вземете това под внимание, както и да го използвате, за да ви помогне в кратък списък. Като алтернатива можете да се уверите, че сте наясно как точно да направите къщата си много по -енергийна ефективна, както и след това аспект във всякакъв вид разходи, свързани с извършването на тези промени, както и с реализации, след като сте закупили имота.

4) Необходимо е да пречи

Всеки ще има различен списък „трябва да има“, тъй като те се ръководят от ситуацията на индивида, вкусове, както и предпочитания. Видовете необходимост от това, че са склонни да функционират в списъците на хората, ще бъдат около някои от продуктите, които вече са посочени в другите ни точки, тогава в допълнение може да са неща като броя на спалните, типа на градината, както и размера, Опциите за паркиране на автомобили извън пътя, жилищно пространство за отворен план, гледка към плажа, както и повече. Много купувачи имат тези в списъците си, макар и точно колко решаващ е всеки продукт, варира от човек на човек. Може да се движите, тъй като отчаяно изисквате допълнителна спалня, което показва, че броят на спалните в следващата ви къща е идеален в горната част на вашия списък, както и е напълно не договарящ. Може да ви хареса концепцията за гледка към плажа, както и това може да е последното нещо, което придобива оферта за вас, но това може да е нещо, което можете да се откажете за много по -подходяща къща на друго място. Вие изисквате да отбележите каквото бихте искали да има следващата ви къща, както и след това да се върнете с нея, както и да го разполагате с покупка на притеснения, както и да бъдете готови да застрашат няколко от продуктите, които допълнително се намаляват Вашият списък.

5) Нов или стар?

Вече говорихме за енергийната ефективност в дома, както и ако това е от решаващо значение за вас, често ново развитие ще осигури това над по -стара жилище. Въпреки че е вярно, че всеки тип къща може да бъде превърнат в много по -голяма енергийна ефективност, вероятно е по -нови къщи да бъдат изградени с това, така че ще има вградени функции, както и материали за насърчаване на това.

Енергийна ефективност настрана, решението дали да получите нов или по -възрастен жилищен или търговски имот, често може да се опира на местността, в която се стремите да влезете, тъй като там може просто да има изобилие от нови или стари къщи. Можете също така да откриете, че някои от вашите „задължителни трябва“ могат да бъдат предоставени само в нов дом, въпреки че имайте предвид конверсиите, както и промените могат да бъдат направени след като се намесите. Това може да е проблем с личния вкус, Както може да ви хареса характерът, който някои по -стари домове предлагат, или можете да се насладите на приноса в завършващите щрихи на чисто нова къща, тъй като строителят я завършва.

6) Сърцето ти

Този не е нито функционален, нито е възможно да се обясни, но точно колко много пъти хората са ви казвали, че са избрали къщата си, тъй като това е решение, взето от сърцето? Въпреки че това не е аспект, който можем научно да опишем или разрушим, за да ви помогнем да планирате вашето търсене, той [заслужава] включването тук, тъй като може да е този последен избор на аспект на домашния ви лов. Ако сте се погрижили, че сте работили с предишните 5 точки, както и това ви е помогнало да сведете до минимум разглеждането си до шепа правилни имоти, след това да изберете сърцето си в покупка, за да изберете, ще ви помогне да направите този окончателен решение за закупуване. Ще оглеждате къщи, които удовлетворяват критериите ви, така че дайте възможност да си представите да живеете там, как би се почувствал това? Ако това ви кара да се чувствате щастливи, ако можете да си представите себе си, както и всичките си притежания там, тогава това може да е това. Усмихването, докато гледате, винаги е осигуряването, вероятно ще разберете, когато сте открили къща, която е откраднала сърцето ви.

Надяваме се, че този списък ви е помогнал, желаем ви най -добър късмет с вашето разглеждане за новия ви дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published.