May 4, 2024

Надстройки на интелигентните къщи за домакинства

Спазването на приноса е от още един автор.

Умните къщи правят огромни модификации в живота на домакинството. Независимо дали мислите за мъдра къща, за да улесните живота, да намалите екологичния си ефект или просто, тъй като искате да онлайн в готин, футуристичен дом, има някои фантастични модификации, които могат да подобрят живота на домакинството. Независимо дали правите малки модификации, като закупите най -добрите джаджи, за да настроите цялата си къща за мъдри иновации с помощта на изпълнител на ремоделиране, Wise Life може да бъде най -добрият метод за семействата.

Умни високоговорители

Многото видни мъдки решения за говорители са Google House, както и Amazon Echo, но всеки вид мъдър говорител с вграден асистент може да бъде фантастичен избор за семейства. Можете да свържете джаджи навсякъде около дома си.

Умните говорители могат да реагират на лесните притеснения на децата като помощна помощ, като поискат решение на въпросите на историята, изписване на объркване или дори фундаментални математически уравнения. Те също могат да предложат домашни забавления за домакинството с игри или да забавляват младежите с глупави избори като цитати за поп култура, както и дори умение на Алекса, което издава звуци на перде. Много мъдри говорители дори могат да създадат персонализирани истории за лягане за забавен обрат в лягане.

Можете също така да използвате вашия мъдър високоговорител, за да изпращате съобщения до джаджи в други стаи; Фантастично за обаждане на младежите долу за вечеря или за да започнете да се подготвяте за институция, без да се налага да викате по стълбите!

Умни крушки

Уплашен ли е вашият бит от тъмното? Опитайте мъдра крушка, която да им помогне да се чувстват много по -удобни през нощта. Можете да оформите мъдра крушка, която ще осигури мека светлина, за да утеши уплашеното дете. С мъдрите настройки можете да настроите крушката на таймер, така че светлината не трябва да остава цяла нощ, когато децата спят.

СПИС за сън

Много деца се борят със лягане. Направете лягане по -малко от битка с мъдро приспособление, насочено към подпомагане на битовите до есента заспали. Има множество джаджи, които ви позволяват да настроите успокояващи съчетания от светлините, както и музиката, за да помогнете на децата да се отклоняват. Множество също се удвояват като нощни светлини, рекордери за сън, както и Walkie Talkies, така че младежите да могат да ви се обадят на телефон, когато изискват Y0U през нощта, без да се налага да стават.

Използвайте мъдър високоговорител, за да играете, като размотавате, изглежда им помага да се отклонят, както и да използвате избора за запис, за да следите как точно спят. Ще можете да проследявате рутинни смущения в съня им, както и да се справите с всякакъв вид проблеми.

Охранителни камери

Поставете мъдри камери, за да запазите домакинството си в безопасност. Можете да поставите външна видеокамера, която да ви позволи да следите младежите, докато играят навън, както и да видите в истинско време вътре в ситуация на злополуки.

Камерите за сигурност около къщата, до която можете да получите достъп от телефона си, също могат да осигурят спокойствието си, когато сте навън, както и на почивка, тъй като ще можете да видите какво се случва, както и да бъдете уведомени незабавно на всякакъв вид пробиви.

Leave a Reply

Your email address will not be published.