May 18, 2024
Uncategorized

Неочакваните ползи от движещата се къща

Следният принос е от друг автор.

Преместването на къщата винаги е вълнуваща. Стресът от преместването на деня настрана, прекрасен нов дом, който да прекарате времето си и да направите своя собствена, е една от страхотните радости на живота. Въпреки това, заедно с новостта на нов адрес, има някои скрити ползи за увеличаване на пръчките и преместването. Ето три примера!

Това е ново начало

Едно от най -хубавите неща за преместването на къщата е, че получавате нов старт. Празно платно, за да поставите наистина вашия печат и да направите своя собствена, която може да бъде наистина забавно и удовлетворяващо. Можете да изберете изцяло нова цветова схема, мебели, която пасва на пространството и да я украсите с нови аксесоари. Този чист шисти също може да ви мотивира да правите повече в ежедневието си, може да искате да започнете да се храните по -добре или да упражнявате повече! Може да сте мотивирани да се заемете с ново хоби, където има фитнес зала, читалище или център за свободното време наблизо. Може дори да помислите да получите нова работа, тъй като вече не сте останали в колело. Обикновено може да стимулира много нови, положителни промени. Ако придвижването вкъщи ви вдъхновява да правите положителни промени в останалата част от живота си, завъртете с него!

Домът ви е по -подходящ за живота ви

Повечето от нас отговарят на живота си около дома ни, когато наистина е най -добре обратното. Преминаването от стар, неподходящ дом и в този, който е по -добър за вашия начин на живот, винаги е добро нещо. Може би през последните години сте започнали да работите от вкъщи, в стария си дом, който може би е трябвало да направите, като седите на масата на трапезарията. Когато търсите нещо ново, можете да изберете дом със стая, която можете да направите в офиса си. Може би сте имали повече деца и осиновени домашни любимци и се нуждаете от повече място, по -голям дом с градина означава, че не всички живеете един върху друг. Може би намаляването е това, което би ви подхождало, ако децата ви са летели на гнездото, което може да живеете в голям дом със стаи, които едва ли се използват. Има много причини, поради които можем да прераснем там, където живеем (физически и психически) и така да търсим домове, които да купим, за да намерим нещо ново, може да бъде интелигентен ход.

Можете да живеете по -организиран начин на живот

Когато опаковате дом за преместване на къща, става очевидно колко неща имате. Голяма част от него е боклуци, претрупването, което не се използва от години, но се съхранява „за всеки случай. . Нов дом ви мотивира да организирате това, което имате, и ако се придържате към него, можете да го запазите по този начин. Всичко сега има дом и лесно можете да намерите това, от което се нуждаете. Ако често се разпадате, няма да се върнете в същата позиция, в която сте били преди.

Какви според вас са неочакваните ползи от движещата се къща?

Leave a Reply

Your email address will not be published.