May 5, 2024
Uncategorized

Първи поглед: Нагревател за вода на топла помпа Rheem Hybrid с Econet

дълъг, горещ душ без вина.

Колкото и да никога не съм вярвал, че съм съставил публикация за бойлер, обзалагам се, че никога не сте очаквали да проверите блог за публикуване за един … но точно тук и двамата сме!

Както се оказва, през последните няколко години има някакъв необикновен напредък, за които си струва да се говори. Независимо дали изграждате ново място (като нас) или се опитвате да намерите надграждане, не изберете общ нагревател за вода, преди да проверите необикновената нова техника от хората в Rheem.

Подобно на много от вас, ние искаме да запазим потреблението на енергия възможно най -ниско, особено като се има предвид, че се преместваме в по -голяма къща, отколкото се използваме. Искаме да направим своята роля в онлайн зелено начин на живот, колкото и честно казано, много по-загрижен съм за разходи за електричество, който би попречил на младежите ми да отидат в колеж. С малко проучване бях шокиран да открия точно колко от ефекта може да направи страхотен бойлер.

Разбрахте ли, че вашият бойлер е вторият по големина индивид на електрическата енергия в дома ви? В зависимост от това колко топла вода използвате, тези душове, както и цикли на пране, могат да съдържат почти 20% от месечната ви електрическа сметка. Това е значителен разход от уред, който работи редовно, както и рядко се изследва от много собственици на къщи.

Именно тук се предлага Rheem с техния режещ хибридно-електрически бойлери с Econet. Тяхната изключително креативна нова хибридна иновация може да извади околната среда от въздуха, за да поддържа водата ви гореща, техника, която намалява използването на енергия с сензационни 61% в сравнение с обикновения бойлер. Това е икономия на разходи от $ 4000+ през живота на нагревателя за вода, което се равнява на много допълнителни пари в джоба ви всеки месец.

Сякаш икономията на енергийни разходи не е достатъчна, агрегатите на Rheem също функционират своите водещи в индустрията Econet Wise House Innovation, които могат да се интегрират с други системи RHEEM във вашия дом, както и много важно, да ви позволят да променяте и настройките като преглеждайте диагностиката от вашия мъдър телефон навсякъде по целия свят. Когато отидете на почивка, няма ли смисъл да изключите нагревателя на водата си заедно с вашия термостат? Econet прави това полъх, както и дори се интегрира с други мъдри къщи платформи като Wink.

Изглежда тип абсурдно да се композирам без дъх за бойлер, но аз ставам в екстаз, когато се натъкна на продукт като този. Толкова ми харесва, че поставям 80-литровата версия на новото ни място! Следете за задълбочена оценка през следващите месеци.

Междувременно, ако изисквате нагревател за вода, дължите го на електрическите си разходи, за да проверите престижната хибридна топла помпа на Rheem. Вярвам, че може да има значителна разлика във вашия дом.

Научете много повече за хибридните нагреватели на водата на Rheem с Econet

Leave a Reply

Your email address will not be published.