June 21, 2024

5 съвета за прост ход

Спазването на приноса е от още един автор.

Преместването вкъщи е потенциално една от най -големите домашни задачи, които има, както и колкото повече дом имате, толкова по -трудно е да се организирате. Ето защо толкова много хора се обръщат към бизнес като хамалите на Атланта Хаус или домашните хамали навсякъде, където са, за да им помогнат със значимата задача. Може да изглежда като мечта да притежавате голяма къща, както и двор, но винаги изглежда, че е ситуацията, която колкото повече зона имате, толкова повече претрупване! Опаковането на толкова, колкото преместването в нов жилищен имот може да бъде изключително завладяващо, ако това е така, но не изпадайте в паника: можете да дойдете с него невредим!

Преместването не е само да опаковате няколко кутии в колите и камиона, както и да отидете – освен ако нямате изключително малко мебели, както и дрехи, както и само вие! От съхранение със запаси за опаковане, са включени много тънкости, както и нито два хода не са еднакви. Страхотната новина е, че има много съвети за опаковане, както и за преместване някъде другаде, което ще гарантира, че имате просто време от него!

Организирайте се рано. Трябва да започнете да правите списъци няколко месеца предварително. Възможностите са, че разбирате, че ходът ви идва много преди да започнете да правите нещо по въпроса, което означава, че изисквате да започнете да правите списъци. Искате списъци на опаковчици, както и хамали, доставчици за кутии, както и опаковане на балончета, както и дори трябва да мислите за изброяване на списъци на всички комунални услуги, както и бизнес, който изисквате да уведомите за вашия ход. Предотвратете да оставите нещо до последната минута, както и ще имате каквото и да е изпълнено в джифи.

Стратегизиране. Когато се преместите в нов дом, трябва да разберете как точно да стигнете от точка А до точка Б с най -малко възможни проблеми. Можете да съберете добри приятели заедно за ход на „зад ъгъла“, но ако продължавате по -далеч, помислете дали да получите хамалите на борда на местно ниво, които имат камион под наем, както и количка, за да ви помогнат да преместите нещата си . Направете списък на офертите, които имате, както и не винаги се отнасяйте за най -евтиния вариант.

Продължавайте да говорите с вашите хамали. Ако имате големи мебели, ще искате да позволите на вашите мебелни хамали да разберат какво да очаквате от къщата ви, за да гарантирате, че те могат да изпратят правилния брой хамали, както и устройства, за да получат това право. Докато сте там, направете смисъл да попитате вашия движещ се доставчик за техния план за безопасност на Covid. Важно е да се качите на върха на това рано!

Изберете правилния транспорт. Изисквате ли голям микробус или автомобили и камион ще свършат трика? Независимо от всичко, трябва да бюджетен план за това, както и е важно да изберете правилния размер на превозното средство от самото начало. Това ще ви спести няколко пътувания – както и ще ви спести пари.

Вземете деклариране. Преди да се преместите, както и да пакетите, е важно да декларирате къщата. Когато правите това, можете да гарантирате, че движите само това, което искате, както и изискване, а не много струпване, което заема място. Можете да предложите и всички огромни артикули за билети, както и да използвате парите за преместването.

Leave a Reply

Your email address will not be published.