May 18, 2024

Как да направите метода на вашата спалня много по -просторен

, с който спазването е принос от още един автор.

Ако откривате, че е трудно да се отпуснете през нощта или ако разбирате, че просто не можете да изглеждате най -добре, тогава изисквате да разберете, че не сте сами. Основната причина, поради която голяма част от хората не могат да спят през нощта, е, тъй като те непрекъснато се налага да се приспособяват, или дори откриват, че пространството просто не е достатъчно просторно. Когато получите каквото и да е организирано, скоро ще откриете, че методът на сън много по -добре през нощта, както и това може да допринесе за вашата рутина.

По-малко е повече

По -малкото винаги е много повече, когато се отнася до спалнята. Вие изисквате да опитате, както и да отключите разбирането на областта навсякъде. Когато имате стая за премахване, тя може да осигури възприемането на това, че е ефирна, както и може също така да го направи много по -приветливо. Поради тази причина трябва винаги да се опитвате, както и да се отървете от всякакъв вид мебели, уверете се, че отбелязвате всичко, което можете да направите, за да подобрите района, без да добавяте много повече претрупване. Това може да включва добавяне на вграден гардероб, който да опитате, както и да увеличите максимално пространството, което имате, или дори може да включва инвестиране под съхранението на леглото.

Изберете вашите цветове

По -леките нюанси са идеалната услуга, ако искате да опитате, както и да направите метода на вашето пространство за усещане много по -просторен. Разбира се, по -леките цветове могат наистина да ви помогнат да отскочите цветовете от стените, както и той също може да освети района. Ако сте почитател на тъмните цветове, тогава можете също да ги използвате. Трябва да сте мъдри, когато го направите. Ако ги използвате на различни места около пространството, това може да накара цялата зона да се почувства тъмно, както и това е последното нещо, от което се нуждаете.

Елиминирайте столовете

Може да повярвате, че столовете са фантастични, когато са поставени в ъгъла на стаята, но това изобщо не е ситуацията. Те заемат метод много повече място, отколкото е необходимо, както и те също създават усещането за претрупване. Ако искате да предотвратите това, помислете за инвестиране в регулируеми легла. Когато направите това, можете бързо да накарате леглото си да ви седи толкова добре, колкото можете да видите телевизия и с простота (без да се налага да се притеснявате за ъгъла). Това също може да ви спести и тон от площ, така че това е фантастично, когато се опитвате да накарате пространството си да се почувства по -голямо, отколкото е.

Други неща, които можете да направите, е да инвестирате в покритие от светъл цвят. Когато направите това, ще откриете, че тя отскача светлината в пространството, както и ще накара зона да се почувства по -ярка. Разбира се, ако никога досега не сте мислили наистина за вашия мащаб, тогава лъскавото или копринено ленено бельо е фантастично, тъй като това отскача светлината още много повече, както може също така да добави точно до това колко леко и ефирно се чувства в пространството в пространството общ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.