May 18, 2024

Събота сърфиране, 28 ноември 2020 г.

, насочена през уикенда!
Само аз ли съм или днес се чувствам като третата събота поред? ? Човече, сигурно е добре да имаш дълго време. Харесвам седмицата на благодарността!

Предстои да се отправя скоро за поход в близкия колеж в училището на Марин Индийската долина, както и да играя „футбол“ с Лил Бийн на тяхното поле. Аз заявявам „футбол“ в авиокотелите, тъй като изобщо не разбирам нищо за действителния футбол, тъй като израснах главно азиатски, както и нашият еквивалент на игра на футбол беше свирене на пиано (сериозно, всички, които разбрах, го направиха), обаче Coycoy наистина изглежда се наслаждава на ритането на сферата наоколо, така че това правим. Забавно е.

Реклама

О, относно безглутеновата рецепта за бисквити с чесън с чесън/мини, която обсъдих на Деня на благодарността, ще избия още една партида този уикенд (завъртете ръката ми, защо не?!), Както и да направя няколко снимки както и бележки по пътя. Тогава ще го публикувам по -късно тази седмица. Тоест, ако не преминавам от масло, както и от екстаз, предизвикано от сирене, хахаха!

На четенето на тази седмица …

Вашата забавна истина на Марая Кери за деня: Мими никога не използва червено червило по време на Коледа! ? Нейният гримьор Кристофър Бъкъл използва вместо това този нюанс.

Вярвам, че всички ние изискват да рисуваме ноктите си тъмно синьо!

О БОЖЕ МОЙ! Разбрахте ли, че ноктите на пръстите на краката са нещо?!

– Тя открадна котката ми. Тя не иска да го върне. ” <--------- Хм, грубо! Говорейки за котки, очевидно котетата използват Meow като инструмент за манипулиране на своите хора. Като бонафидна луда котешка дама, мога да заявя, че това е 100% вярно. Дерматолог, както и козметичен химик развенчават 19 митове за грижа за кожата. Направихме това на повторение на Деня на благодарността! Нека започнем този празник. Аз съм такъв. Да Реклама Надявам се, че останалата част от уикенда ви включва забавление и в идеалния случай вкусни остатъци! Вашият приятелски настроен чар на общността, Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.