May 18, 2024

Съгласни Skincare годишна суап за грижа за кожата

От днес съгласната грижа за кожата ще осигури годишната си суап за грижа за кожата. Това е феноменално предложение: Донесете измиване на лицето в пълен размер, крем за лице, крем за очи, маска за лице, слънцезащитен крем (използван или неизползван), за да търгувате с 50% отстъпка от еквивалента в продукта за грижа за кожата. Те дори ще почетат отстъпката чрез заявки за социални медии, ако потребителите не могат да стигнат до магазините. Разберете много повече подробности, като кликнете върху изображението по -долу.

Consonant Care е канадска линия, за която съм чувал тук -там, но не съм имал шанс да опитат своите продукти, докато наскоро не отвориха магазин в центъра на града. Закупих техния слънцезащитен крем и скраб за тяло и съм доволен от тях. Всички техни формулировки са естествени и без добавен аромат – можете да прочетете много повече за гледната точка на марката в тази кратка статия с основателя (срещнах го на откриването на магазина и той е много персонален и полезен!)

Смяната на кожата на кожата идва в идеалния момент, защото се нуждая от овлажнител за деня и получих проба от ултра хидратиращия органичен крем за лице (54 долара за 50ml), който работи фантастично със своя слънцезащитен крем.

За суапа ще вкарам 3D хидратационния гел-крем Lise Watier Hydrasmart, който, докато хидратирането, не играе добре под слънцезащитен крем / основа-той се сблъсква / хапчета. Освен това е доста ароматно.

Не съм свързан с съгласна грижа за кожата – аз съм просто привърженик на добра истинска компания. Надявам се колегите канадци да се възползват от тази промоция! Скоро ще направя много по -обширен преглед на продуктите и марката.

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Това, което нося в Япония (Travel Care Skincare), докато съм склонен да опаковам светлина за грима си, не се прескачам, когато това се отнася до грижа за кожата, когато пътувам. Аз съм природен в програмата си за грижа за кожата и все още поддържам отделни продукти за ден и нощ. Ето защо за мен е от съществено значение да събера размери на пътуванията на моите …
18 май 2016 г. „Красотата“

Това е лятното слънцестоене, нека поговорим за слънцезащитната летно слънцестоене! AKA най -дългият ден в годината, известен още като официален първи ден на лятото. И искам да напомня на всички да носят своя слънцезащитен крем днес и всеки ден! 🙂 Ако сте чели този блог за голям период от време, ще знаете какво съм защитник на слънцезащитния крем …
21 юни 2015 г. „Красота“

Скриване на боклук: февруари 2016 г. и с миг на око, февруари го няма! Ето какво използвах този месец. Creme De Corps Soy Milk & Honey Body Body Body – $ 46 за 226g (магазините на Kiehl и онлайн) оцених версията на Coriander на тази миналата година, където обсъдих, че вероятно ще …
1 март 2016 г. „Красотата“

Leave a Reply

Your email address will not be published.