June 21, 2024
Uncategorized

Lip Look: Chanel Aqualumiere Ironic Tonic Lipgloss прави тъмните устни прости

неизбежно, че всеки сезон има поне един модел на грим, който е фантастичен на теория, но не е толкова прост, за да се издърпа в истинския живот. Най -доброто сега, огромното ми говеждо месо се крие с тъмната слива, кафяво, както и нюанси на горски плодове, които продължават да изскачат в есенните колекции. Харесвам тъмната устна изглежда (колкото по-вампир-у по-добре), но не винаги ми харесва .

Може да е изтощително!

Реклама

Дълго търсих високо, както и ниско за прост метод, за да придобия тъмни устни, както и открих комфорт в La Casa de Chanel (къде другаде?), Благодарение на атрактивен сплъч-златист, спортен с о, така-CLEVER Име, ироничен тоник.

Това лилаво, както и златно комбо царува

Великолепна слива с фини петна от злато, ироничен тоник изглежда фантастично дори след един слой. Той доставя намек за лилаво с страхотни оферти от златен блясък. Обичам да вярвам в това като акварелен вид на тъмна устна с радиата, обърнат толкова, колкото максимумът.

Бърз модификационен художник, ироничният тоник мига от лилаво до злато в зависимост от светлината, както и от ъгъла на гледка. Златото в него доминира най -добре след нанасяне, но избледнява до много по -лилаво с течение на времето между приложенията. Наистина ми харесва точно как се търси около час. Дотогава златото е намаляло донякъде, както и това, което ви е поверило, е секси, дълбок флъш – като че току -що сте участвали в най -забележителната сесия за грим с Ya’ Young Boy Toy (Woot!).

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

О, както и Sidenote, Mac Fans Lipglass – Ironic Tonic е слива версията на Nymphette, розов нюанс със златен блясък. Ако харесвате нимфета, най -вероятно ще копаете и този нюанс.

Chanel Aqualumiere Gloss в ироничен тоник

Цена: 26 долара
Използвайте: За да добавите радиат, както и цвят на слива на устни
Грим, както и оценка на блога за очарование: A+

Ниска поддръжка, както и проста за прилагане

Aqualumiere Glosses имат ограничено време за износване (за пълните деета, проверете този по -ранен преглед), но е лесно да се приложи отново. Ироничният тоник е достатъчен, за да направи облицовката по избор; Плюс това, чистото, което включва гланцът, работи като чар. Открих, че един слой е просто достатъчен, за да осигуря на устните ми достатъчен зап! Бам! POW! И за разлика от наистина тъмните цветове, за които трябва непрекъснато да се притеснявам, чистата слива не се разделя, когато бездомните ивици неволно се озовават на брадичката ми.

Други методи за носенето му

Досега само по себе си използвах ироничния тоник, но вярвам, че може да изглежда доста отгоре на слива или златно червило (опитайте сенките на червилата на Chanel или Plum Rouge от есента на изданието 2008). Комбинираните възможности са безкрайни.

Неща, които те карат да вървиш хммм …

Не на последно място, не на последно място, мисля, че който е кръстил този нюанс или е завършил на английски език, или има странно чувство за хумор. Какво точно е ироничният тоник? Тоник ли е, за да отстраниш излишък от ирония или извлича много повече от иронията в живота? Хм …

Ако се изисква от някакъв ироничен тоник, тогава отидете на вашия близък брояч на Chanel или го проверете онлайн.

Тази сутрин се спрях на дълга линия (и значителен 2-годишен договор), за да получа новия iPhone, както и направих стряскащото откритие, че човечеството се оценява, когато човек се изисква да стои на опашка за дълги периоди от време. Като цяло открих хора, които получават C-R-A-N-K-Y около 45-минутната маркировка. За да направя нещата още много по-забавни, търговският център, в който бях, беше свирещ тази странна оркестрова музика с страхотни оферти на плашещ барабан, както и струнен инструмент изглежда, че ми напомни за музиката, свирена по време на извънземни сцени в научнофантастични филми. За съжаление, музиката предизвика още повече туземците; Ако имаше на разположение копия, се притеснявам, че нещата биха превърнали Властелинът на мухите.

Въпреки линията, аз се справих, за да взема телефона, както и все пак да го накарам да работи навреме. Сега току -що завърших огромен ват кафе, както и се чувствам много хипер … Whee!

Реклама

Какво се пропуква с теб днес? Доволни ли сте, че е ден на гърбица?

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.