May 4, 2024

Опасностите в къщата, за която не сте разбрали за

, спазването на приноса е от още един автор.

Не вярвате в къщата си като за опасна. Това е местоположение, на което ходите в края на деня, за да се отпуснете, както и да се чувствате сигурни. Къщата обаче може да бъде пълна с неизвестни опасности, които изненадват хората, когато най -малко го очакват. Много от тези опасности могат да се избягват, ако разбирате за тях. Точно ето някои опасности в къщата, за която може да не разбирате.

Слепи шнурове
На пръв поглед невинният инструмент за затваряне на щори от затворени до затворени може да бъде изключително опасен. За съжаление, има и многобройни истории, в които децата в крайна сметка бяха заплетени в слепи шнурове, както и сериозно нараняват себе си. Ако имате малки деца, особено малки деца, поставете слепите шнурове извън обсега. За щастие, многобройните бизнес сега предоставят безжични щори, които са много по -безопасни, когато има деца, както и животни около дома.

Сушилня на сушилня
Вероятно едно от последните неща, които предполагате, че сте вредни в дома си, сушилнята на сушилнята може да събори целия ви дом. Разбрахте ли, че развитието на мъх в сушилнята може да причини пожар? Ако филтърът за лихен не се изпразва всеки ден, топлият от сушилнята може да причини развитието толкова, колкото е поставено. Винаги изпразвайте филтъра, преди да използвате, както и никога да не оставяте сушилнята на без надзор. Много хора са напуснали дома или са оставили сушилнята на една нощ, за да се върнат в пламъци.

Електромагнитни полета
Има конкретни неща, от които можем да бъдем напълно неинформирани в домовете си. Електромагнитните полета са само един пример. ЕМП радиацията може да дойде от неща като вашата телевизия, вашата микровълнова, както и от Wi-Fi устройства. Това са неща, които обикновено са в рутинна употреба, така че разбирането много повече за EMF, както и за сигурността на ЕМП е важно. Това може да повлияе на вашето, както и върху здравето и здравето на вашето семейство, тъй като ние сме толкова зависими от тези технологии, че непрекъснато се свързваме с този тип радиация.

Спрейове за освежител на въздуха
Трудно е да се предотвратят токсините, както и химикалите, тъй като те са в голяма част от продуктите, които използваме всеки ден. От шампоани, както и пране на тялото до парфюм, както и грим, вече не е много естествено. Ако обаче искате да предотвратите наистина лошите неща, премахнете премахването на спрейовете на освежител на въздуха. Те включват химикал, наречен фталати, който е свързан с репродуктивни проблеми при животни, както и забранени в редица нас уточнява, тъй като възможността за задействане на проблемите на развитието при децата.

Лекарства
Всички разбираме да пазим лекарствата извън обсега на децата, но никога не вярваме, че ги поддържаме безрискови от възрастните. Има толкова много съобщени ситуации на възрастни, които приемат лекарства, които не са им предписани. Вероятно има силно обезболяващо средство, което един член на домакинството е предписан- какви са щетите, когато още един член на домакинството изпитва болка, нали? Ако лекарствата не са ви предписани, вие никога не трябва да го приемате. Когато лекарствата не се използват, те трябва да бъдат изхвърлени по подходящия начин.

Винаги вярвайте в бъдещите опасности в къщата, за да сте сигурни, че това е най -безопасното място за вас, както и за вашето семейство.

Leave a Reply

Your email address will not be published.