May 18, 2024

Червени знамена във вашата къща, които изискват поддръжка сега

Спазването на приноса е от още един автор.

Може би къщата ви не е толкова лоша, колкото тази по -горе (или поне се надяваме, че не е), но това не означава, че не изисква поддръжка. Всъщност може дори да има червени знамена, както и най -добре около къщата ви сега, когато сте се отказали като „ще го направя по -късно“ (което предполага никога). Или сте виждали или сте чували нещо в къщата си, за което не вярвате, че е незабележимо спешно. Не се стремя към предупредителни показания, както и около къщата ви, ще причини само едно нещо – скъпи услуги за ремонт или по -лошо, замествания! За районите вие ​​изисквате да насочите интереса си към тук, тук са няколко неща, които трябва да поразят загриженост.

Зарази
Ако чуете, че нещата се втурват през нощта, това не винаги може да е вашето свръхреактивно въображение, може да е мишки! Заразтенията са налични във всички форми, както и някои не са толкова лесни за намиране. Капки, ухапани, дупките във вашия интериор или опаковка за храна може да подсказват и вредители. Единственият метод, който наистина открива, е чрез пробиване около ъглите, както и цепнатини около дома си. Като алтернатива можете да се обадите на телефон професионалист за някои експертни съвети.

Течлен покрив
Това може да не е очевидно, докато не погледнете на тавана. Въпреки това, ако има вода, проникваща с таваните, както и нямате концепция, откъдето идва от вас, изискване да проверите директно вашата покривна система, както и телефонно обаждане в експертен бизнес на покриви, които да предложите с щетите бързо!

Остарял декор
Наличието на старомоден дизайн не е престъпно престъпление, освен ако използваните материали, както и бои, са толкова стари, че могат да включват олово. Ако имате стара къща, можете да закупите водещи тестови документи на eBay, за да инспектирате рамките на вратите, боята и т.н. Ако сте в премахването страхотно! Ако не, вие изисквате да го елиминирате възможно най -скоро, това може да има пагубни въздействия върху вашата, както и помощта на вашето семейство.

Проблеми с влагата
В зависимост от мащаба на вашия влажен проблем ще зависи от това дали изисквате професионална намеса или не. Ако имате влажно мазе, както и това се отразява на основите на дървените лъчи на вашия дом, трябва спешно да потърсите помощ. Ако е малко плесен в ъгъла на душ кабината ви, можете да почистите това с белина, както и просто да отворите прозорците, за да избегнете водата да седи около пространството в бъдеще.

Дефектни аларми
От аларми C02 за прекратяване на алармите до алармите за взлом. Ако те си звучат спонтанно, без никакъв вид индикация за опасност, може да искате да ги инспектирате, за да видите дали изискването за батерии се променя или дали изискват да се заменят напълно. Вашите аларми могат да ви спасят живота, както и толкова рутинната поддръжка трябва да бъде задължителна.

Шумно котел
Всеки нечет изглежда, че идва от зоната на котела или невероятно габарит с ниско налягане може да предложи проблеми като блокиран въздушен отдушник, който се нуждае от почистване. Въпреки това, за да бъде напълно сигурен, телефонният разговор в някой, който разбира за котлите, както и, разбира се, го обслужва рутинно, за да се уверите, че е безрисков за използване.

Забелязването на червените знамена в къщата ви рано може да избегне нещата да се влошат по -късно по линията. Екстремната влажност в крайна сметка може да прибягва до гниене на дърво в дома ви, както и вредни спори, замърсяващи атмосферата. Или дефектната аларма за прекратяване може да означава, че сте информирани, когато е толкова късно, ако се появи прекратяване. Така че, когато нацедете червен флаг в дома си, погрижете се за него възможно най -скоро!

Вижте и тази фантастична инфографика за услуги за ремонт на къщи:

Инфографика, предлагана от Stablwall

Leave a Reply

Your email address will not be published.