May 18, 2024

Един метод за премахване на блясъка лак за нокти

бихте ли повярвали на моя блестящ illamasqua тежка мани, продължила всичко, но един ден?

Не беше вината на полския пол Коко, както и Ко бяха виновни! Късно вчера следобед, новите лакове за нокти на Chanel Jade, които умирах, за да опитам да се покажат по пощата (идват скоро!).

Реклама

Блестящите лакове за нокти могат да бъдат известни предизвикателни за премахване – всъщност толкова трудно, че някои жени отказват да ги носят изобщо. Тези битови парченца блясък просто ще захванат ноктите с ярост, както и ще откажат да пуснат!

Когато седнах, за да премахна лака си преди няколко минути, имах предвид, че няколко от вас, включително посетителя Сара, също попита за това.

Здравей, Сара. Ето метод за премахване на блестящи лакове за нокти, който работи доста добре за мен:

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Какво ще ви трябва

Почиствач за почистващ лак за нокти, който съдържа умерен ацетон (той трябва да се посочи толкова най-добре на бутилката), като Zoya 3-in-1 Премахване+ полски почистващ препарат ($ 10)

Памучни сфери или подложки

Овлажняващ лосион за нокти като овлажнител за нокти на ноктите (15 долара)

Премахване на лак за блясък, стъпка по стъпка

Започнете с старателно накисване на памучна сфера или подложка с отстраняване на лак за нокти.

Поставете напоената подложка върху нокътя, като се уверите, че я покривате от кутикула до върха, както и внимателно натиснете надолу.

Ацетон премахване, както и блясък лак: Има много различни разновидности на отстраняване на лак за нокти, но такива, включително ацетон (безцветно, запалим разтворител, също така открит в многобройни почистващи препарати, както и химикали като тънка боя), изглежда работят по-бързо от не- Ацетон лакове, които съм опитвал, поне когато се отнася до елиминирането на блестящия лак. Ацетонът обаче не е екологичен химикал, както и може да бъде доста тежък за ноктите (което ги прави сухи/чупливи), така че се опитвам да огранича използването му на полиране с блясък.

Една марка, която харесвам, е Eliminate +на Zoya. Работи добре, без да изсушава ноктите ми.

Задръжте навлажнената подложка на място за 30 секунди, за да осигурите по -чисто време за работа с моджото си.

Съвет: Когато нямам часовник наблизо, три пъти аз набеся доволен мелодия за рожден ден. Това ми отнема около 30 секунди.

Внимателно плъзнете навлажнената памучна топка/подложка от кутикулата до предложение за всеки пирон. Много от блясъка трябва да се разтрият, но елиминират всичко, което е поверено на същата подложка.

Повторете точно същия процес за всеки от другите ви нокти.

Когато приключите, пранете ръцете си, както и ноктите добре, за да елиминирате ацетона, както и всякакъв вид бездомни парченца блясък, които бяха оставени зад себе си.

Почистващо средство само за лакове за блясък? Докато сърфирах в мрежата, шпионирах чистач, особено разработен за Shine, наречен Sweex Shine Women Acetone лак за нокти за нокти (3 долара). Опитахте ли го? Ако смятате, че това е някакъв вид полза, моля, уведомете ме.

Можете да помогнете да поддържате ноктите си здрави, след като ги използвате ацетон, като използвате овлажнител за лак за нокти като овлажнител за ноктите на ноктите. Той има дебела, богата формула, както и лек аромат на ванилия.

Sin Nombre: Прекрасна кинематография, интензивна история

Как мина вашата нощ?

Наех прегрешение Nombre, субтитриран филм за член на бандата на Централна Америка тийнейджър, който се опитва да се измъкне бандата, като се насочи на север към САЩ. Той се присъединява към домакинството на Хондуран, също се насочва на север по различни причини.

Филмът спечели както кинематографията, така и режисьорските награди на празника на филма „Сънданс“ тази година. Не разбирам облизване на испански, но най -вероятно бих могъл да гледам целия филм без субтитри. Това е това завладяващо!

Реклама

Не разбрах това, преди да видя филма, но режисьорът Кари Фукунага се роди недалеч от тук, в Оукланд, както и завърши UC Santa Cruz. Удивително е, че трансгресията Nombre е първият му функция.

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.