June 21, 2024
Uncategorized

Nars Kuala Lumpur, Facebook Drama, както и Hello, Weekend!

Хей, дами. Как точно беше вашият петък? Съжалявам, че днес не съм публикувал много, но имах малко катастрофа с Facebook рано тази сутрин, че сорта ме изхвърли от графика.

Накратко, но някой хакна акаунта ми вчера и, преструвайки се на мен, удряше моите добри приятели във Facebook за пари! Да, редица посетители ме информираха за това тази сутрин. Бързо промених паролата си, но беше толкова късно. Facebook деактивира акаунта ми, както и все още не разбирам колко точно хора може да са се свързали с хакера на мое име.

Реклама

ALERT: Ако получите/получите странна заявка за чат във Facebook от версия на мен, уж останала в Лондон, след като бях ограбена при стрелба, съжалявам! Не бях аз. Раздели, както и аз все още съм точно тук в къщата в Калифорния.

Ето точно как вярвам, че хакерът получи достъп до моя акаунт: Трябва да се падна на фишинг измама. Не си спомням кога или ако го направих, но изглежда, че другите вървят с изключително точното нещо.

Нервът на някои хора, нали?

Бях малко нахален след фиаско във Facebook, както и не постигнах много, но открих няколко минути за дуото на Nars Kuala Lumpur Eyeshadow (32 долара).

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Тя е едно от осемте ценни парчета в колекцията за грим на NARS Spring. Ето отблизо

Колко страхотно е, че Нарс го нарече след финансирането на Малайзия? Франсоа, ако четете това, назовете нещо след Новато, Калифорния (LOL!)

Ооо! Обичам по -лекия нюанс там отляво – преливащ златен пъпеш, който мига слива, когато светлината го удари точно.

Текстурни, и двете сенки се чувстват меки, като страхотен бриз, прилепвайки се сигурно в капаците ми, както и депозирането на чист, блестящ слой цвят.

Тази кукла ще бъде приятна на тълпата. Лесно е да се нанесе, както и трябва да се изравнява много от различни тонове на кожата.

Вторият цвят в дуото е изключително пигментирана червеникава слива с кафяви тонове, както и * поръсване * от златен блясък.

Вярвам, че е малко трудно да се работи от интензивността на цвета. Първата ми фрактура при него с чиста сенки за почистване не успя. Изглеждаше също така тъмно, почти тухлено червено, като „теглене на вампир отхвърляне!

Имах много по -добър късмет, използвайки пухкаво, куполово сенки за чисти (Mac 217), използвайки леко докосване. Това създаде чисто, меко пране на слива.

Следващия път, когато сте близо до брояча на NARS, отделете минута, за да видите Куала Лумпур.

Реклама

Толкова съм щастлив, че е петък. Имате ли някакъв вид планове още? Каквито и да са те, надявам се да се почувствате страхотно (и гримът ви изглежда лети).

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.