May 5, 2024

Двуетажни смоки червено-бронзови очи | Напълно носим, ​​както и не луд!

Всеки Mac Teddy, който някога съм имал, се появява така! (Суитчър: Кажете благодаря на вас, че сте приятел)
Мога ли да получа whoop-whoop от моите приятели на разположение, които са използвали Mac Teddy до Nubbiest of Nubs?!

Вчера използвах този тийнейджър, малък мъниче, както и не можех да помогна, колкото и да се смея, тъй като съм ходил на това родео много пъти преди. Смилам, както и смила този молив надолу, докато един ден не гледам, както и осъзнавам: „О! Най -вероятно трябва да го заменя скоро, тъй като едва мога да се закача с два пръста. ” Ха -ха -ха -ха!

Реклама

Mac Teddy Liner е Rockstar по множество причини (нека да преброя начините), колкото и да се отличава за мен е точно колко добре се слое с мед, както и с червени сенки. Този бронзиран кафяв просто се състои с мед, както и червени нюанси.

Можете да запазите лесен лимон изцеждане, като облицнете вашите мигли и/или водни линии с плюшено, както и след това помитате медта или червената си сянка върху капаците си.

Или по желание можете да направите това, което аз нежно наричам „сандвичиране“, което е, когато слоете плюшено отдолу, както и отгоре на сянка за смоки око. Вярвам, че е сигурен метод да се направи дори най -лудите цветове.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Сянката, която използвам тук, е Mac Firewerk The Space (от новата колекция Holiday), както и е направо червено. Само по себе си това са гранични банани, колкото и да са слоени с Теди, той магически трансформира погледа в носимо през деня смоки око.

Започнете, като натрупате слой от плюшено върху капаците си с пръст, преди да помитате малко Firewerk пространството (или всякакъв вид друга червена блестяща сянка) директно отгоре. След това погасете с предпочитаните си сенки за почистване, за да изпечете краищата.

Реклама

Завършете, като облицнете вашите мигли, както и водни линии с Moar Teddy, както и не успявате да помните талисмана си!

Бланш, Дороти, Увеличена или София?
Гримът, използван в този външен вид

Основа: Mac Studio Repair Fluid в NC42, смесен с Mac Strobe Cream в Pinklite, Estee Lauder 24HR Concealer в среден дълбок

Бузи: Бронзерни бронзови бронзови часовници, както и дифузен топъл руж

Устни: Mac субкултура Lipliner с балсам за устни Nuxe

Очи: Metropolitan Decay Bower Beater в неутрално кафяво, Mac премахване на веждите, Laura Mercier Caviar Mascara, Mac Firewerk The Space Eyeshadow, Mac Teddy Liner

Облекло: Ето моята суитчър!

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.