May 18, 2024

Облекло на деня, кн. 3: Наречете ме Cat Lady (и трик да изглеждам по -висок)

, аз съм доста кратък на 5’1 ″, но в съзнанието си съм по -висок.

Колко по -високо?

Реклама

В добър ден, поне 5’8 ″. Разбира се, останалата част от света не е съгласна.

Веднъж, преди години, когато работех в Сан Франциско, се разхождах из Китай на градския град на обедната си почивка в четири инчови токчета, когато се озовах зад група ученици от средното училище в историческо пътуване на квартала. Насочих се към любимата си мазна лъжица за обяд, място в същата посока, в която се насочваше, че групата се насочваше, така че се маркирах (ей, напълно безплатно турне!), Слушайки ръководството за пътуването на групата.

Когато най -накрая пристигнах на мястото си за обяд и се откъснах от групата, една от доброволческите майки започна да крещи.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

„Върнете се с групата!“ Тя лаеше и чух как стъпките й се удрят зад мен.

Бавно се обърнах, погледнах към много по -висока жена. – Пич… – отговорих, много по -объркан, отколкото забавен: „Не ходя на училище с тези деца.“

Тя стисна устните си и вдигна вежда виростно, вероятно си мислеше, че има проблеми на ръцете си. “Къде учиш?”

“Ъъъ …” Видях възможност, на която не можах да устоя. “Училището на живота?”

Мисля, че там тя го е измислила.

През годините взех няколко трика за повишаване на височината. един от любимите ми? -Сдвояване на голи токчета (по-точно, токчета в цвят, близък до естествения ми тон на кожата) с рокля с дължина над коляното.

Когато обувките и цвета на краката си се смесват заедно, мисля, че създава илюзия за височина и когато роклята почива над коляното, тя повишава цялостния ефект.

Роклите в плътни цветове или с изчерпателни щампи, като този леопард от Одри, изглежда работят най-добре с роклята с гола пета/над коляното и мисля, че обратното също е вярно. Отпечатъците с големи детайли ме карат да изглеждам по -кратко. Като цяло, когато снимам за височина, се опитвам да запазя роклята си възможно най -лесна; Колкото по-проста е роклята, толкова по-голям е ефектът на повишаване на височината.

Неща като тази рокля от леопардов принт са сравнително скорошни допълнения към гардероба ми. Избягвах ги от години, мислейки, че са прекалено Пеги Бънди, но обвинявам нивото на лудостта на котешката дама за новата ми перспектива за отпечатъците.

Също така обичам да сдвоявам ярки аксесоари, като в многоцветното колие, което спортувам тук, с неутрални цветове и бихте могли да направите нещо подобно с горещ розов или тюркоазен пръстен, обеци или гривни.

Ако вече сте по-високи от мен, чифт помпи Fuchsia или Coral ще изглеждат наистина сладки и бихте могли да играете на естествения си Va-Va-Va-Voom! Като носите косата си надолу и правите големи, секси къдрици на Victoria’s Secret, или я тонирайте, като поставите косата си в хвощ с лента за глава на черупки от костенурка, сякаш нося тук.

Разбивка на тоалета …

Рокля – Одри (достъпна сега онлайн)

Обувки – L.A.M.B. (вече не се предлага)

Колие – lulus.com (достъпно сега онлайн)

Лента за глава – Goody (налична сега изключително в магазините на Target)

Използвате ли някога трикове за облекло, за да изглеждате по -високи (или по -къси)? Кои са най -добрите ти?

Реклама

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.