June 21, 2024
Uncategorized

Mac Glitter and Ice for Holiday 2011: Джони Уиър ще участва в предстоящата празнична кампания

ме развълнува, Macaholics! Имаме някои новини за ранен празник. Mac планира да представи олимпийски скейтър и трикратен шампион на САЩ Джони Уиър в предстоящата им колекция Glitter and Ice Holiday (Love Im!).

Според The ​​New York Post, Джони току -що завърши снимане в Маями за блясък и лед и всичко, което трябва да кажа за това: по -добре да има пайети в къщата; В противен случай раздели ще хвърли припадък!

Реклама

Мак обича непрекъснато сътрудничество с мъже и гелове (здравей, Дам Една!), И Джони, с неговия фънки моден смисъл и нахални изпълнения на леда, звучи като добро прилягане.

Той също е основен фен на MAC и грим Maven. Миналата година говорихме за някои от неговите задължителни и съвети за Mac …

Въпрос: Кои са най -добрите ви три трика, за да накарате кожата ви да изглежда безупречна на камерата?

О: Прикрийте всичко, което не искате светът да забележи, като петна или тъмни кръгове, с фантастичен консилер като CLE de Peau или Mac Consealers. 2) Блотирайте блясъка и маслото си с петна на Mac и бронзните прахове. 3) Погрижете се за кожата си. Ако кожата ви се чувства зашеметяващо и здрава, тя ще изглежда зашеметяващо и здравословно.

Въпрос: Какъв е урок по грим, който сте научили по трудния начин?

О: Когато за първи път започнах да нося грим, за да се осъществя, научих, че трябва да нанасяте бронзер много равномерно. Не можете да излезете с лице на мока, латей врат и крем. Видях снимка на себе си и се ужасих; Излишно е да казвам, че никога повече не съм допуснал тази грешка. „За мъжете, същественото е да изглеждате като себе си, но сто пъти по -добре с помощта на грима … това побеждава целта, когато всички могат да видят колко сте се сблъскали .

Въпрос: Кои са трите ви любими MAC продукта, които да използвате преди изпълнение?

A: Mac Blot Powder, Mac Bronzing Powder и Mac Tinted Lip Conditioner в успокояващо бежово.

Реклама

Работете с този блясък и лед, Джони!

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.