May 4, 2024
Uncategorized

Сравнение на консилер на Maybelline

харесвам марката Maybelline като цяло за един продукт: техните прикриващи. Не харесвам техните талисмани – те ме размазват изключително. Не е наистина фен на техните червила – опаковката им ме притеснява (защо ще има неонов външен корпус, който не съответства на нюанса на куршума?) Сенките им за очи са просто типични (въпреки че матовите им единични тигани са добри, но се притеснявам, че те се притесняват, че те се притесняват, че те се притесняват, че те се притесняват, че те се притесняват, че те се притесняват, че те се притесняват, че те се притесняват, че те са „Поеме се постепенно). Въпреки това, прикривачите на Maybelline са феноменални! Не е имало консилер на Maybelline, който опитах, че това е тотален боклук. За мен прикрителите на непосредствената епоха на пренавиване (IAR) са най -добрите под укриватели на очите на пазара, независимо от разходната точка.

Тъй като в момента имам доста прикриватели на Maybelline в запасите си, вярвах, че ще направя бързо сравнение, както и оценка на тях:

От делегирано вдясно:
• Лечение на тъмни кръгове лечение на изтривачи в среда 130
• Лечение с тъмни кръгове лечение с лечение в неутрализатор 150
• Незабавна възраст пренавивайте двойната работа с Perfector In Light Medium 720
• Във форма ме консилер в пясък 20
• Справете се със Studio Master Conceal в Светлина / Среден 30
• Dream Lumi Touch подчертава консилер в Buff 340

Всички тези укриватели са изключително достъпни, търговията на дребно за по -малко от 15 долара, както и бързо лесно достъпни в много дрогерии. Използвам всички тези прикриватели обикновено под зоната на очите ми. Харесвам прикриващи пръчки или сметани за Acnes или зачервяване.

Направих всеки от прикриващите се на ръката си, над линии на черна водоустойчива течна облицовка (Kiss Me Heroine Make Smooth Liquid Eyeliner), за да покажа точно колко защита осигурява всеки от тях:

Както можете да видите, двойната сделка с Perfector Conceal има най -доброто покритие. Настоящият непосредствен епоха за пренасочване на изтриване на тъмни кръгове лечение за лечение на тъмни кръгове също е доста добро. Това наистина е третото въплъщение на обхвата на консилерите на IAR. Всичко започна с оригиналната непосредствена епоха, пренавиване под консилер на очите (не е показано), който беше в тръба за заснемане:

Имах това, когато след време, както и беше прилично, беше най-малко обичаният ми от трите повторения на възрастовите пренавити прикрители, тъй като защитата не беше най-добрата, както и не продължи през цялото време на мен. Харесва ми обаче опаковката на тръбата за заснемане най -доброто от трите версии. The Face Studio Master Conceal ми напомня за това в защита, както и за последователност.

Втората версия на IAR Concealer се наричаше Instant Age Rewind Double Deal с Perfector, което беше моят абсолютен фаворит. Краят на скривалището беше съвършенство: непрозрачен, както и смесен, но не изглеждат кекс или подчертават фините линии. Краят на акцентите работи добре във връзка с консилера. Основната ми хватка беше точно колко бит продукт беше в тръбата (2,7ml от всяка) – бих предпочел много, ако те просто предложиха самото скриване. Използвах много тръби от това, както и тази тръба е последната ми – неопределена съм, ако ще разгледам подмяна от стар запас (запечатани пакети). Виждам, че тези продажби в интернет все още – изглежда, че има голяма част от тъмния нюанс, така че ако сте NC45 тон на кожата, това би било отличен избор за вас! Въпреки че това беше прекратено през 2011 г., така че останалите запаси стават малко стари / застояли.

Настоящата версия на IAR Concealer, The Instant Age Rewind Eraser Dark Circles Leating Concealer е също отличен – има изключително голямо покритие, не тортата, както и прави зоната под очите да изглежда гладка. Той има малко по -малко защита от двойната сделка с Perfector, но бутилката съдържа много повече от два пъти повече от продукта (6ml). Трудността ми беше да открия подходящ мач на сянка – аз съм между светлината и средата. Откривам, че най -добрият вариант за мен е да смесвам среда с неутрализатора (много подобен на светлинния нюанс, но с много повече покритие). Опаковката на гумата не е моята много обичана-гъбата изглежда несинитарна, въпреки че Maybelline уточнява, че е лекувана с антибактериални свойства. Не използвам гъбата, за да прилагам консилера директно към моята сделка и не съм имал проблеми.

Dream Lumi Touch, подчертаващ консилер, беше изненадващ хит – не очаквах много от тази подчертаваща писалка, но той има уважавана защита сама по себе си, както и доставяше повдигнат, гладък външен вид към моята зона под очите. Наистина ми е много по-добре от много по-скъпо подчертаване на химикалки като Clarins Undertiate Light Brush-On Perfector или Estee Lauder подходящ светлинна осветеност на четка. Дори мога да се измъкна само с използването на това като мой консилер за дни на задържане.

Face Studio Master се прикрива и във формата ми са просто добре за мен. Те имат по -лека защита, както и не изглежда да останат на лицето ми. Обикновено ги смесвам с укриватели с висока защита, които са твърде изсушаващи (т.е. сами покриватели на Mary Kay или лекари Formula Conceal RX). Няма да купувам тези 2.Това ме притеснява, че много хора сравняват радиант на NARS Creamy Consealer с Maybelline в Shape Me, като се има предвид, че не ми харесва в формата ми, но аз съм наистина любопитен за NARS, като се има предвид, че хората се възхищават за това!

3 -те останали прикриващи се от сегашния ред на Maybelline, които не съм опитвал, са непосредствената епохата за пренасочване на изтриване на тъмната зона за прикриване на зоната, суперплей 24 часа консилер, както и коректора на коректора на пръчката. От 3 -те, много мисля да опитам лечението с прикриване на тъмната зона на гумичката – разбира ли някой индивид, ако това е подходящо за зоната под очите?

Разбрах, че има по -скоро няколко фенове на прикривачите на Maybelline – кой е вашият любим?

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на добър приятел (се отваря в нов прозорец)
5Click да споделите на Pinterest (отваря се в нов прозорец) 5

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Collab: Колекция трайно съвършенство Износване на ConcealerToday е партньорство със StyledWithJoy! И двамата получихме колекцията трайно съвършенство изключително износване преди няколко месеца. Тъй като и двамата сме в Северна Америка (тя в САЩ, аз в Канада), никой от нас няма директен достъп до този култов обжалващ продукт, който е специален за …
15 септември 2015 г. „Красота“

Фондация, както и Concealer Purge на 2016 г. Това отдавна идва. Просто трябваше да оставя отдавна настрана, както и да бъда в идеалното настроение, за да бъда тежко, за да се отърва от някои продукти от моя скривалище. Често се чувствам малко свързан с продуктите поради носталгия, както и аз се занимавам с поддържане …
16 февруари 2016 г. „Красотата“

Фондация, прах, прикриващи се най -много хора имат може би 1 или 2 основи (може би зимен нюанс, както и такъв за лятото), няколко прикриващи (под тъмни кръгове срещу покриващи петна), както и сделка с прах. Това е нормално. Защо съм натрупал това много основи / прахове / укривачи (или както ги обаждам по телефона, базови продукти), …
14 август 2015 г. „Красота“

Leave a Reply

Your email address will not be published.