May 18, 2024

Редовният кръг: Статии, които може да сте пропуснали

да се увеличат и излъчват – Yikes! Вече е четвърт до десет? Как се случи това?

Е, страхотна късно утро така или иначе. Започнах да щракам снимки на раздели след закуска и изглежда, че времето се е откъснало от мен.

Реклама

Как мина уикенда досега? Все още не мога да си спомня, че съм направил нещо грандиозно с моето, но снощи се люлеех от Barnes & Noble след вечеря, за да проверя някои списания. Това винаги е забавно. И почти получих копия на новите френски и японски версии на Vogue, но те бяха около 15 долара всяка (!) И свити, затова преминах.

Разбирам, че това не е свързано с красотата, но аз съм разбит от сърце за фалита на границите и затварянията на книжарниците, разкрити точно тук, в САЩ, открих тази седмица, че нашият магазин точно тук в Марин е един от тези на блока за нарязване. Данг, всеки път, когато се затвори книжарница, вярвам, че част от общността, в която е била, умира малко.

Разбира се, аз съм виновен, че допринасях за смъртта му, защото често бих търсил магазина, само за да напусна и купя книгите, които открих, завладяващи от Amazon.com по -малко. Но какво можеш да направиш, нали? Amazon често беше 30-40% по-евтин. Това също е значителна разлика за мен, за да пренебрегна, дори в подкрепа на нещо, което наистина харесвам.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

О, добре. Такъв е животът…

Редовният кръг: Статии, които може да сте пропуснали

Соня Кашук зашеметяващ четвор на устни
Е дрогерия мирх

Ако сте в настроение за аптека през уикенда, разпръскване/награда, какво вярвате в новата зашеметяваща устна Quad на Sonia Kashuk ($ 12,99)?

Това е един от трите в новата пролетна колекция на SK и ми се струва като най-добър избор за мен.

Пигментираните цветове и гладките опаковки първо ми хванаха окото – толкова сладък, нали? – Но завладяващите компоненти запечатаха сделката. Sonia добави екстракт от смола Myrrh, за да се сведе до минимум индикациите за стареене и дълбочината на бръчките и богатите на антиоксиданти нар плодове стероли за овлажняване и закрепване срещу увреждане на околната среда (сокът е показал, че е чудесен за сърцето, така че всъщност може да има в действителност, така че може да се окаже чудесна за сърцето, така че всъщност може да има в сърцето, така че всъщност може да има увреждане Някои истински ползи за използването му тук). провери още …

Suave заявява своя сух шампоан от 3 долара
Работи в допълнение към $ 24 Rene Furterer

Напоследък използвам обикновено вълнообразната си коса и чакам няколко дни между перални, за да удължа живота на моите издухвания. За да спра скалпа си да не се охлади с излишното масло, посягах към сухия шампоан на Рене Фурер Натурия, любимият ми сух шампоан, който също осигурява корените ми страхотен асансьор.

Проблемът: Naturia струва 24 долара.

О! Време е да откриете по -малко скъпа алтернатива …

И може би имам. Suave Expert Dry Shampoo освежава косата „както и Rene Furterer“ – поне това е, което заявява отстрани на бутилката.

Дори и да не мисля за истината, че струва само 3 долара (в сравнение с 24 долара?), Нещата са доста добри. Тогава, когато вземете предвид цената, това е направо невероятно! Първо, има точно колко бързо работи. провери още …

Smashbox Smrytry/Sweet Glambox приема
Предположенията да изглеждат добре

По времето, когато завърших сгъването на прането си миналия уикенд, на леглото имаше куп от 10 сърф тениски. Не разбирам кога или точно как се е случило, но е официално – имам гардероба на момче за сърфиране.

Не че не бих искал да нося други неща. Просто не обичам да прекарвам времето и енергията (прочетете: толкова съм мързелив), необходим, за да се събера цялостен, моден напредък. Това, което изисквам, е комплект за модификация на гардероба, един набор от парчета, създадени за създаване на изчерпателен външен вид, като гардероб версия на Smashbox Smrytry/Sweet Glambox ($ 68). провери още …

Подобно на Snickers, Bite Beauty Define & Refine
Наборът на устни наистина удовлетворява

Понякога просто изисквате бърза закуска, за да мирните бучене в корема, нали знаете? Не е пълноценно хранене. Само бърза закуска, като когато Vampire Bill отпива от Sookie (ха! Почти написах „Snookie“), докато те „имат отношения“.

В известен смисъл новият комплект Define & Refine Lip на Bite Beauty (36 долара) е като бърза закуска. Можете да опитате три продукта за устни в пълен размер, без да се налага да плащате пълна цена. Купени отделно, те струват 68 долара или почти два пъти по -голяма от цената на комплекта.

Вярвам, че Bite направи доста страхотна задача, избирайки цветовете за този комплект. Това са нюанси, които трябва да работят добре върху голямо разнообразие от тонове на кожата, а общото качество, пигмент и разходи го правят доста фантастична сделка. Ако досега можех да предложа само едно нещо от линията на ухапване, без съмнение, това би било това. провери още …

Ще мраморите в Милани
Колекция за печени сенки

Спомняте ли си, когато първите изпечени сенки се появиха горещи и свежи по пътя на красотата, методът през 2008 г.? Големите линии на универсални магазини ги изскачаха по -бързо, отколкото можете да кажете: „Ще взема две червени кадифеТарталети с допълнителна глазура отстрани. ”

Три години по -късно моделът живее! Бюджетните версии на тези силни печени красавици, които са склонни да издържат на водата малко по -добре от стандартните сенки, сега направиха метода си в пътеките за грим на дрогериите.

И няколко от тях работят само в допълнение към братовчедите си по ценен универсален магазин. Вземете например мраморни изпечени сенки на Милани (7,49 долара всеки), например. провери още …

Mac доста очарователен е …
О, това е също очевидно.

Искам да мога да вляза в пътуващ във времето DeLorean с предстоящата MAC доста очарователна колекция и да увеличавам до 1984 г. (до когато бях в 4 клас). Въпреки че тогава не ми беше позволено да нося грим, щях да направя флипове за тези пастелни лакомства за бузи, нокти, устни и очи.

Когато бях дете, бях луд за всичко и какъвто и да е пастел. Предпочитаните ми цветове бяха ментово зелено, лавандула, праскова и/или бебешко розово (не непременно в този ред). Цветовете на MAC доста очарователната колекция биха накарали моето 9-годишно аз да се приспособят! Най-вероятно щях да се заключа в пространството си с него, натъпках прословутата лента на Дюран Дюран в моето монетно екологично преносимо радио Casio и танцувах около моето лилаво боядисано пространство като фея на 80-те години.

Сега на трийсетте си години все още имам дълбоко и пребъдно като за пастели и днес почувствах точно същото познато трептене в стомаха си, когато видях доста очарователно отблизо за изключително за първи път. провери още …

The Shine in Concripe For New Highlighters
Кара ме да искам да стоя светлина

Рядко моята причудлива памет за сирена поп музика са достъпни толкова полезни, колкото днес. Докато се удивлявах на експлозията на пигмента и блести по бузите ми от две от осемте нови, които се състоят от все по -светлините (28 долара) хайлайници, аз пеех заедно с версия на Mufe на момичето на Били Джоел.

„Момиче от проветливо! Тя живее в света на светлината си! ”

Добре, така че аз съм метод толкова бързо забавен. Но аз вярвам, че тези многозадачни, без масло осветени си струва да пеят. Може би тъй като са главно вода (70%), тези гел хайлайници се чувстват почти безтегловни и сякаш се стопяват идеално в кожата ми.

NARS пусна подобен продукт по -рано тази пролет, наречен The Illuminators. Макар че вярвам, че и тези, и те са страхотни, Муф предостави светлините по -пухкава, по -ефирна структура, която откривам много по -лесно да се смеси. А от цветовете, които съм виждал досега, светлините също изглежда опаковат много повече пигмент. За фин нюанс мога да избера осветление на NARS, но бих достигнал до светлина, ако желая по -смели цветове с интензивен блясък и блясък. провери още …

Пролетта се събужда със Соня Кашук
Последна палитра за грим с ограничено издание

Сега, когато е пролетта точно тук, в Северното полукълбо, раздели става рано, за да кацнете високо на котешката си кула до прозорците и да се наслаждават на птиците навън.

На нашата разходка из общността днес видяхме, че клоните на едно от нашите предпочитани дървета, които седи в дъното на нашия хълм, сега са облечени в палто от зашеметяващи розови цъфтежи.

Моите пролетни алергии вече започват (слава богу за Zyrtec!), Но този път не бих търгувал през годината за нищо. Ранната пролет е като получаване на карта за публикуване от приятел, който се отнася до посещение. Разбирате, че има нещо забавно идеално зад ъгъла, но все още не сте по -скоро. Разбирате, че ако можете да бъдете индивидуални малко по -дълго, забавлението ще започне достатъчно скоро. провери още …

Mac Bronze Daily Collection
Слънцето никога не залязва, когато е Mac бронз всеки ден

Ами вижте кой е точно навреме за Sundresses. Здравей, Мак. Изчакайте – оставете ми да си оголея раменете, преди да излезем навън …

Елате на 7 април, Babes, бронзът ще бъде на северноамериканските броячи на Mac, това е (в международен план дълго време през април). Точно тогава новата колекция Bronze Bronze Daily грее надолу.

Изданието разполага с комбинация от стари и нови продукти за бронзиране на Mac за работа и тяло. Очаквайте да видите репромотирани фаворити като спрейовете на краката на Skinsheen и блясъка на блясъка заедно с нови продукти като минерализиране на естествените Skinfinish и минерализиращите коренни бронзови прахове.

Реклама

Ако пропуснете освобождаването, не се отчайвайте. Mac планира да добави каквото и да е тук към тяхната дългосрочна линия. провери още …

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.