June 21, 2024
Uncategorized

7 изглежда устните

О. ТАКА. Лесно. Сега извадете ума си от улука, мръсна птица. Говоря за външния вид на устните! Нов нюанс на устни или червило е най -лесният начин да превключите вашия грим. Червено, розово, корал, злато – възможностите са неограничени за платното, което е секси пукер. Опитайте няколко от тези погледи за размер, нали?

Външен вид на устните: Chanel Equinoxe Glossimer Lipgloss
„Две слоя от Equinoxe Glossimer, слоени върху червилото на сироп на Macs, ми дават това, което обичам да наричам„ Борба с мощността “. Продуктът с лилави и златни петна може да не звучи подходящо за работното място, но равноденствието е достатъчно фино за много офис среди. ”

Вид на устните: Avon Glazewear в сочен кайсия, в продажба сега
„Не съвсем червило, не съвсем гланц, този блестящ прасковен нюанс доставя лъскав, чист цвят, който се чувства лек на устните ми. Ейвън го нарича перо-светлина и казва, че нелеката текстура трябва да завърши с формулата си на цветово-гела. ”

Lip Look: Chanel Rouge Hydrabase Leopard Lipstick
„Този ​​леопард е достоен за нейното голямо име на котка в джунглата. Тя е страхотен, полу-матов златен корал и ме кара да изглеждам и да се чувствам готов да се хвърля! Въпреки че сега изглеждам доста теглене най-добре в еластичните си панталони (трябваше да имам сладолед след вечеря) и извънгабаритна тениска на възпитаниците на UC Davis, с леопард на устните си, все още се чувствам достатъчно горещ, за да дебне нищо неподозиращ мъж. ”

Вид на устните: Clinique Long Last Glosswear SPF 15 в бамбуково розово
„Clinique Long Last Glosswear SPF 15 в бамбуково розово е хладно тонизирано розово със сребърен блясък и е перфектен, носим нюанс в продължение на дни, когато просто искате лил ‘нещо-сометин на устните си, но не сте в настроение към Прекарайте твърде много време за външния си вид. ”

Вид на устните: Раздробяване на три персонализирани цвята Papaya Crush!
„Ако сте срамежлив цвят, но сте искали да опитате сладък коралов устни, Papaya Crush би трябвало да бъде добър начин да си намокрите краката (устни?)

Lip Look: Shu Uemura Gloss Безграничен в Rd 165n
„Gloss Limitless Rd 165n има светъл оранжев аромат и се чувства по -тънък от черешовата бомба на Clinique. Въпреки консистенцията си, Gloss Limitless не изсуши устните ми, когато го използвах в петък. Трябваше да го прилагам няколко пъти през целия ден, но поради това колко овлажняващо е, нямах нищо против. ”

Вид на устните: Флирт! Glamurazzi Extreme Lip Lacquer в 07 прожектор
„Spotlight е един от трите цвята на устните (12 долара всеки) в Glamourazzi Extreme Lip Lain Line на Flirt. Прасковен бронз с докосване на искряща, прожектор има сила на сила и много блясък. Приложих го, преди да замина за работа тази сутрин и не трябваше да кандидатствам отново в продължение на четири часа! “

Доста липи

Скоростта на боговете на моя страна беше на моя страна днес следобед. Току -що се върнах от бягане и почувствах, че летя! Освен моето бягане, днес беше добре. Бях зает на работа, правейки много неща, които мозъкът ми намира за доста изтощителен.

Реклама

Реклама

Коя беше най -добрата част от вашия ден?

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Leave a Reply

Your email address will not be published.