May 18, 2024

Неделя с раздели котката, грим, както и CHARM Blog Mascot, Vol. 149

Отнеха няколко години, за да се работи на основен, докато в САЩ. Дейвис, както и той напусна институцията рано, за да продължи след кариерата си на котето, но преди да напусне, той взе няколко класа по ландшафтен дизайн, както и в женските проучвания, и двете от които днес използваха страхотно в новата градина на палубата Точно тук, в офиса, чрез поливане, подрязване на котките, както и инспектиране на листата за индикации за увреждане на насекомите – всички неща, които щях да трябва да направя, ако той не беше, така че оценявам това.

Той беше извън града по -рано тази седмица, снимайки няколко задачи за моделиране (залепих най -новите снимки от портфолиото му по -долу), но той го направи къща навреме за уикенда. Най -добре сега той е на дивана, гледайки новото си предпочитано шоу в мрежата на котешкия стил, огромно богато коте (това е спиноф на огромен богат Тексас). Виждали ли сте го вече?

Реклама

Реклама

Всичко, какво си толкова, колкото тази вечер? Правиш нещо забавно?

Кой е раздели котката? Около три години назад се сприятелявах с бездомни, ухапани от бълхи котешки табби с лошо положение на червеи. Може би ще видя, че той е паднал в трудни времена, но дълбокото му разбиране за висшата мода, както и козметиката на универсалния магазин ме накара да повярвам, че той е много повече от удовлетворява окото. В крайна сметка бяхме бързи приятели, както и сега той наистина е моят мениджър (и успешен модел на коте).

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.