June 21, 2024
Uncategorized

5 Местоположения Можете да карате ски, дори когато зимата е приключила

, спазването на приноса е от още един автор.

Сега, когато зимната почивка приключи, вие, както и вашето домакинство, може да изпитвате стрес и тревожност от раздялата от всички ски, както и сняг. Скито непрекъснато в крайна сметка беше дейност по обвързване на домакинството, както и няма много по -добър метод да се насладите на повече от зимния сезон, отколкото да напуснете града, както и да резервирате ски пътуване.

Няма сняг? Няма проблем. Има целогодишни ски зони по целия свят, в който можете да отидете след зима. Възползвайте се от жените на Obermeyer, както и от мъжки ски якета, аксесоари, както и снежни дрехи в продажба. Те са по -икономични, когато зимният сезон приключи. Запасете се с нови ски съоръжения, както и проверете поне едно от тези пет места в света, където можете да карате ски, дори когато зимният сезон приключи.

Планински курорт Вейл

Приветствани като най -големите ски курорти в Колорадо, както и един от най -големите световни, новаците на професионални скиори могат да се насладят на този планински курорт във всеки тип сезон. Vail предлага гама от проливни пейзажи, които почти всеки може да изследва, както и има снеговалеж на стойност 350 инча всяка година. Кой трябва да ви попречи да се преструвате, че е зима отново? Още една плюс страна към това великолепно място е неговият изглед към терена, където можете да видите хотели, както и други ресторанти в района.

Парк Сити планина

Докато Колорадо има Vail, Aspen Snowmass, както и други широко известни ски ложи, Юта има Mountain Park City. Ски всичко, което искате в неговите 7 300 декара терен, или излезте от кабинковия кабинет, което ви позволява да се насладите на живописните гледки на тази планина. Ако търсите по -трудна ски, това място предлага различни терени с неравности, магнати, писти от каньон, както и други подобни.

Долината на елени

Ако търсите повече изключителност, лукс, както и по -къси линии към ски лифта, не търсете по -далеч от Deer Valley в Юта. Те ограничават участниците си до 7500 скиори на ден, както и дават приоритет на обслужването на клиентите за своите квартири. Изживейте зимните олимпийски игри през 2002 г. в The Carpenter разкриват, както и изживейте различни видове затруднения на ски на тази планина. Deer Valley се смята за основно място за любителите на ски навън, тъй като също се намира в близост до други ски места в района на Юта.

Whistler Blackcomb

Ако искате да карате ски някъде малко по-нататък (ако не сте в Канада, това е), Whistler Blackcomb е просто 2-часово шофиране от Ванкувър. Той разполага с 3-километров кабинков лифт, който ви осигурява птичи поглед на блестящи снежни планини, удължаване до Тихия океан, както и огромен терен, който може да се забие за всички нива на умения. Това ски място също се мисли за идеално за домакински пътувания, тъй като не изисквате да бъдете професионалист, за да се насладите на склоновете.

Zermatt

Домакинът ви се радва на вертикални капки, когато карате ски? Не успявайте да си спомняте Северна Америка, както и да пътувате до изтъкнатия швейцарски курорт в Европа: Zermatt. Освен снежните планини, развити до съвършенство, се смята, че Zermatt има най -голямото вертикално намаляване на Швейцария, както и може да се ползва от сноубордистите. Ако сте толкова, колкото предизвикателството, изживейте най -големия ски асансьор в света, където 2000 скиори се транспортират до ледника Матерхорн, както и са 3,883 метра на върха на света.

Когато те заявяват „винаги е 17:00 някъде“, човек също може да заяви „Винаги вали сняг някъде“. Изживейте целогодишен сняг на тези великолепни места, където можете да се насладите на ски с домакинството, дори когато вече не е зимният сезон.

Leave a Reply

Your email address will not be published.