May 18, 2024
Uncategorized

Проектиране на вашата спалня за много по -добър сън – опитайте тези 5 неща

, че спазването на приноса е от още един автор.

Американската асоциация на съня изчислява, че около една трета от възрастните изпитват краткосрочно безсъние. Това не би трябвало да е изненада, тъй като много от нас са добре запознати с значението на съня, както и, че не го получаваме достатъчно. Докато промяната на специфичния начин на житейските практики може да извърши дълъг метод, за да ви помогне да получите много повече Shuteye, спалнята ви също играе роля.

Всъщност има различни аспекти, както и около района, които могат или да допринесат или да съсипят способността ви да получите висококачествена дрямка. Ако мислите да промените стила на спалнята си за много по -добър сън, има някои бързи и прости корекции, в допълнение към някои полезни инвестиции. За да ви помогнем да започнете, опитайте тези 5 неща.

Използване на светлина

Спалнята трябва да бъде ярка, радостна, както и пълна със слънчева светлина през деня. През нощта обаче искате да има възможно най -малко леко. Използването на щори за закъсване на стаи или завеси може да помогне при последното. Инсталирането на завеси с декоративни антични месингови стълбове е опция.

Особено важно е да се гарантира, че никоя електронна светлина не ви поддържа, било то от телевизори, смартфони или будилника. Използването на нежна синя LED лента светлина вечер, докато четете или се приготвяте за легло, е чудесна идея. Димерните превключватели могат да ви помогнат в това.

Дефицит на декор

Има много методи, за да накарате спалнята ви да се чувства много по -удобно, както и приветлива. Най -добрият, както и най -достъпен метод е да започнете с деклариране. Почистването, както и организирането на вашата спалня ще намали тревожността ви, което ще го направи по -просто за есента заспал през нощта. Добавянето на няколко естествени растения в района също е фантастична идея.

Купуване на спално бельо

Като се има предвид, че прекарвате голяма част от времето си в леглото, има смисъл да инвестирате в най -доброто. Това ще гарантира, че вие ​​не само получавате висококачествен сън, но също така и поддържате стойката си, гарантирайки здрава шия, както и гръб. Както е отбелязано точно тук, на Zomasleep, специфичните матраци са много по -подходящи за състояния на работа, като болки в гърба.

Страхотният матрак също е дишащ, както и напълно свободен от алергени. Ако вашият е бил наоколо много повече от няколко години, може да е време за подмяна. Не забравяйте да инвестирате също във висококачествена възглавница, както и в някои листове с високи нишки. Копринени калъфи за възглавници са фантастичен избор за вашата кожа, както и за здравето на косата.

Успокояващи звуци

Независимо дали става въпрос за лаещ куче или хъркащ съпруг, най -вероятно има някакъв вид шум, който ви държи буден. За щастие имате няколко решения. Започнете с заглушаване или изключване на всякакъв вид електроника. Една електронна, която можете да продължите през нощта, е бяла машина за шум, която играе варианта ви за успокояване, изглежда заглушава всякакъв вид по -малко желани.

Алтернатива е да се използва вентилатор или пречиствател на въздуха, който също може да помогне за циркулацията, както и да регулира температурата. Ако те не работят, тогава тапите за уши винаги са опция.

Запазвайки спокойствие

Друг основен елемент на здравата атмосфера на съня е температурата. Ще искате да е около 65 до 70 градуса по Фаренхайт. Така или иначе е много по -добре да имате спалнята си от по -хладната страна. Това може да стане чрез намаляване на количеството спално бельо, което използвате, както и инсталирането на екологично чист вентилатор, който сега разбираме, че може да се удвои като бяла машина за шум.

Не пропускайте да помните за цвета. Меките, успокояващи нюанси са методът, който трябва да вървите. Това включва неутрални тонове, като сиво, бяло, както и бежово, в допълнение към леки пастели. Ако имате по -малка стая, тогава се предлагат по -леки цветове, за да се почувствате по -малко клаустрофобични, докато по -тъмните цветове могат да помогнат на по -големите спални да се чувстват много по -интимни.

Вземането на горните стъпки може да премине дълъг метод, като ви помогне да превърнете спалнята си във върховното светилище за сън. Не забравяйте да не си спомнете да се храните здравословно, както и да упражнявате, тъй като балансираният начин на живот е от съществено значение за много по -добър сън.

Leave a Reply

Your email address will not be published.