June 21, 2024
Uncategorized

Mac Makeup Rewind: Някои от любимите ми Mac

имам Mac на ума си днес. Бърза проверка на сайта на MAC разкри, че и трите нови колекции вече са достъпни за закупуване, Woot! Предполагам, че не можеха да чакат четвъртък. За да отпразнувам една от любимите ми марки грим за всички времена, ето няколко съобщения от архивите.

Лице на деня: Окало с Mac Club с Mac Club
„Днес много се забавлявах с Mac Club Club Eyeshadow. Неговата гъвкавост го прави чудесен за създаване на бързи през деня смоки очи. Имах около три секунди, за да си сложа грима тази сутрин и дължа този поглед към Mac Club. ”

Съвети за грим на MAC: Mac прави и грим за музика
„За дълга изморена основа, която няма да се стопи под горещи сценични светлини, изберете фондация на основата на силикон.“

Mac Cosmetics Face of the Day: горещо розово и сребро
„Тези устни стоят отделно от миля, така че отидох с меко розово и сребърно око, за да добавя някакъв прилика на баланс към външния вид.“

Mac Cosmetics Naughty Nauticals Face of the Day: Светло лилаво и синьо око
„Въпреки че е лилав вид, не мисля, че е твърде отвратително да се носи, за да работи. Съществува фина линия между Pretty/Soft Purple Eance и Streetfight/Barney Purple изглежда и мисля, че това много по -много прилича на първия. ”

Mac Cosmetics Neo Sci Fi Review, Swatches: Beam Me Up, Scotty
„Просто сложете етикет на челото ми, който гласи:„ Лесна плячка. “Първо, там е ярко оранжевата опаковка. Разбира се, това е някаква жилетка на магистралите, но мисля, че е забавно и весело. След това е моята слабост към топли нюанси на бронз, розово и слива, които оглавяват слънчевата колекция през лятното време. ”

Mac Makeup Fafi Урок: Черно и златно опушено око
„Нов за полуобличен грим? Не се отчайвайте. Ако някога сте носили поне два цвята на сенките наведнъж, тогава със сигурност можете да се справите с това. Да! Ти! Мога!”

Mac Cosmetics Mulch Eyeshadow Face of the Day
„Започнах това лице на деня с един тиган – един тиган! – на Mac Mulch Eyeshadow. Оттам той бързо се спира извън контрол в вид със седем различни нюанса. ”

Реклама

Добро утро! Имах добра годишнина вечеря с Ел Хъб снощи и хапнах тон суши. Имам чувството, че трябва да дам на мъжа трофей или нещо, което да се примири с мен, хаха. Как е вторник досега? Имате ли нещо вълнуващо планирано за днес?

Реклама

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.