June 21, 2024

Mac Sonic Chic, нов изглед, както и Electro Flash се занимават с деня

Хей, хей! Сега съм на метода си към идеалния звяр (East Bay in Pig Latin, дами) за работни неща, но ето един бърз вид, който направих вчера с няколко продукта от новите издания на Mac – Sonic Chic, нов изглед, както и Electro Светкавица.

Очите

Благодарение на структурата, както и високото качество на продуктите в тези колекции, очите изобщо не бяха трудни. Започнах, като грундирах капаците си с боя с гола платна на Mac, както и прах тъмният мраморен екологичен нюанс на свеж екологичен микс минерализиран дует за сянка на очите на капака, както и едва в гънката.

След това използвах лекия екологичен цвят от прясна екологична смес върху вътрешната част на капака си, за да развеселя вътрешните ъгли. За да подобря контраста на екологичните нюанси, аз праших Mac Brule, матово бежово, на костта на челото си, както и след това дефинирах очите, като облицовах горната, както и долните водни линии с Lancome Le Stylo устойчива на очна линия в Ноар.

Реклама

На линията на долната част на косъма използвах лилавия нюанс от странната двойка, минерализира дуото за сенки за очи, както и за да отворя истински очите, използвах три (!) Котва на Mac Mascara X към моите мигли.

Лицето

Отидох с Mac Select Sheer Loose NC 30 около сделката, както и Mac Dainty Mineralize Blush по бузите ми. Тъй като бях в настроение за някакво розово, както и злато, използвах Mac Nymphette Lipglass на моя Kisser.

В последния момент грабнах тъмния/естествен минерализиран прах за кожа на кожата, както и използвах светлинния блестящ нюанс на върховете на бузите ми, както и тъмния нюанс по носа ми, през челото, както и на брадичката.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Реклама

Ако все още не сте имали възможност да играете с продукти от тези минерализирани колекции, надявам се да го направите скоро! Вярвам, че сенките, ружовете, както и праховете са много по -приятелски начинаещи от обикновено. Те осигуряват блестящ, мек фокус изглежда * страхотно * за хората, работещи върху своите умения за смесване.

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.