June 21, 2024
Uncategorized

Benefit Hello Perfect Powder изглежда естествен

State Bonjour, Bienvenue, Hola, както и Hello To Benefit най -новия план за усъвършенстване на тена си: Hello Perfect ($ 34).

Очаквайте да го видите на броячи на обезщетения този април.

Реклама

Това е изпъстрена на прах, който се предлага в шест цвята (четири вече са онлайн). Всеки съдържа SPF 15.

Използвам Hello Perfect в Toffee през целия уикенд. Той изравняваше петна от петна, слоейки без усилие, за да произвеждам платно с равномерен цвят.

Penefit Phone Calls Hello Perfect Универсален прах за търговия на Jill-All, който можете да сложите, както и да се развивате в зависимост от вашите нужди за защита. Всеки нюанс включва чиста, както и гъба, разположена в трик нинджа отделение под компакт. Различните апликатори могат да бъдат използвани за различни нива на покритие.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Ако кожата ви е в страхотна форма, както и всичко, което изисквате, е чисто покритие, прах здравей перфектно с четката. Той ще отнеме всякакъв вид излишно масло, както и добавя лек воал от цвят.

Но ако получавате пъпки, както и петна кожа от време на време, вие не сте единственият. Когато кожата ви няма да сътрудничи, както и вие изисквате средно до тежко покритие, нанесете здравей перфектно с гъбата.

След като използвах както гъбата, така и четката, вярвам, че предпочитам гъбата.

Чистото остави очевиден слой прах на лицето ми, докато гъбата правеше праха да изглежда така, сякаш се стопи право в кожата ми. Въпреки че защитата беше по -тежка с гъбата, вярвах, че изглежда по -естествено.

Докато някои тежки защитни прахове правят кожата ми да изглежда толкова добре (като манекен), здравей перфектно не. Използвана с гъбата, тя обхваща всичко, да се отърва от всички червени, петна петна около носа ми, но колкото и да се прилагам, това не прави кожата ми да изглежда неестествена.

Вярвам, че има нещо общо със съотношението на слюда в праха. Някои прахове прекаляват върху слюдата. Той е включен да добавите някакво жизнено осветление, но и много резултати в мазната изглеждаща кожа, yuck! Здравейте перфектно получава блясъка точно. Това е лъскаво, но не е прекомерно.

Полза здравей перфектен прах

Цена: $ 34
Употреба: Пресован на прах за изграждане с SPF; се предлага в чисто на тежки покрития
Грим, както и рейтинг на блога за красота: B

Предоставям Hello Perfect Mad Preps за SPF, както и за предлагане на пълна защита, която все още изглежда естествено, но искам да се появи в по -широк избор на цветове.

Въпреки че Toffee беше доста голям мач за мен, това не беше точно. Шест цвята просто не са достатъчни, особено за кафявия край на спектъра, йо!

Ако един от Hello Perfect Shades съвпада с тона на кожата ви, имате късмет. За тези, които са достатъчно късметлии, за да имат съвпадение (проверете цветовете, които са предлагали сега на сайта си), това е фантастичен прах за изграждане.

Покритие на модната седмица?

Хей, Gals, мога ли да получа вашия принос? Седмицата на модата в Ню Йорк е в пълен ефект, както и аз се чудех какво ще искате да видите по отношение на покритието на MBB.

Реклама

Освен ако не се шумете, просто ще продължа да се сблъсквам с оценки, както и бизнес, както обикновено.

Мислите ли за отразяването на NY Fashion Week?

Да, интересувам се.

Е, меко ме интересува.

Не, не се интересувам. Останете с бизнеса както обикновено.

Вижте резултатите

Зареждане …

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.