May 18, 2024
Uncategorized

Какво има в чантата ми?

Видях това на StyledWithJoy и реших, че ще бъде естествено проследяване до публикацията на деня на чантата. Направих публикация „Какво е в моята чанта за грим“ вече тук, но тази публикация е конкретно за съдържанието на моята чанта:

В момента нося кожената чанта за рамо на треньор Parker в гъба – това е от колекцията на курорта Parker 2009. Това беше една от малкото покупки на чантата, които направих на пълен импулс – купих го, защото не беше покрит с лога, всичко е кожа, има затваряне на цип и има удобна каишка. Аз също обичам цвета – той е доста безпроблемен и върви с почти всичко, без да е черен. И 6 години по -късно, все още го използвам!

Това е, което нося вътре:

Портфейл: Ecco Bolivar Wallet в червено – 3 факта за този портфейл 1) Погледнах го от векове в магазина, но няма да влезе в продажба и казах на моя приятел, че го видях онлайн за 30% отстъпка – тя попита продажбите човек да почете отстъпката и те го направиха! 2) Това е най -големият портфейл, който някога съм притежавал – обикновено ходя за портфейли във френски стил, който е около половината по -голям … чувствам, че с остаряването ми портфейлът става все по -голям! 3) Преминах от последния си портфейл (номер на фуксия от изкопаеми) и използвах този портфейл в продължение на месеци и така никога не се забелязваше. Имам нещо срещу черните портфейли – всичките ми портфейли трябва да са цветни, за да мога да ги намеря бързо.

2 телефона: Да, нося 2 телефона със себе си – единият е личен, а другият е за работа. Повечето хора, които познавам, имат къпина като техен работен телефон, докато личните им телефони са iPhone. Аз съм обратното. Аз съм Diehard потребител на BlackBerry – обичам тактилната клавиатура! Работният iPhone е първият ми опит с iOS и ми е просто добре. Не мога да напиша това нещо. Харесвам iPhone за приложенията, но предпочитам BlackBerry за многозадачни и нейната клавиатура (тя също е сензорен екран).

GADGE ID GADGE / SECURTER PASS: Дори не знам защо имам клип за значката си – аз не съм от онези хора, които подстригват значката си за идентификация на коланите си. На последната си работа носех ремък около врата си като doof, но всички останали също го направиха. Ако заблудя значката си, трябва да платя 25 долара за замяна!

Ключове: Моят така ми купи този ключодържател на Tassel преди няколко години, за да ми помогне да намеря клавишите си по -лесно. Ще забележите липсата на автомобилни ключове. Отиваме навсякъде по метро или ходене. И като говорим за това …

Metropass: Получавам годишен абонамент за месечния Metropass, така че получавам отстъпка, $ 129,75 вместо $ 141,50 на месец. Също така, това ме квалифицира за данъчни приспадане. Поддържам своя метропас в удобен малък случай, който получих от Indigo.

Гъма: Последният ми пакет стимули. Открихме го в Дания на пътуването си миналата година и ние да се пренасочихме скривалището си. Има страхотен вкус и продължава дълго време – трябва да намеря източник, за да купя това онлайн.

Тот за многократна употреба: Любимият ми вид е от Баггу и притежавам цял масив от техните дизайни. Нашият град наложи такси за използване на чанти за пластмаси преди малко (но след това го обърна), но повечето хора се преобразуваха да използват тота за многократна употреба за хранителни стоки и общо пазаруване. Нося тези тот, дори ако пазарувам на победители или купувачи наркотици.

PEN: Моят 2-в-1 Lamy Safari е най-ценният ми инструмент за писане, защото те вече не правят този стил. Той съдържа химикалка и механичен молив в зависимост от това по какъв начин се усуквате. Използвам това седмично за списъци с хранителни стоки и той е полезен повече от веднъж, когато пътува и трябва да попълни формуляри за декларация и какво ли още не. Наистина трябва да гледам да намеря резервно копие.

Тъкан: Винаги имам опаковка с тъкан – наистина съм придирчив към типа тъкан, който държа върху мен. Обикновено това е темпо петит, който е 4-слой тъкан! Получих този сладък пакет от сова от приятел като част от подаръка ми за рожден ден преди няколко години (най-накрая се заех да го използвам!) И е само 3-слой! (Всъщност всичко повече от 2-слой е добре при мен)

USB: Никога не знам кога трябва да направя някакъв шпионаж, така че винаги поддържам това удобен (в действителност е пълен с модели на плетене).

Крем за ръце: Не съм лоялен към никоя марка крем за ръце – каквато и да е малка тръба, която имам, дори ще използвам лосиона за боди на хотела като крем за ръце. Този, който купих на Clearance от Rexall-бях привлечен към него, защото всичко е естествено и направено във Франция, просто е добре.

Изтъняване на хартия: Показах ви моята скривателна хартия за хартия, така че не е изненада, че продължавам да заливам хартия в чантата си. Те са прекрасни, за да намалят блясъка и дори не ми трябва огледало …

Огледало: Но аз държа огледало в чантата си, когато вляза в окото си или има мръсотия на лицето ми. Това е от сътрудничеството за Body Shop Lily Cole преди няколко години. Получих това при Clearance за 1 долар. Не мога за живота на мен да разбера какъв е дизайнът – мисля, че е розови и черни краве петна?

Lipbalm: Върнах се да използвам моя HG, Dr Hauschka Lip Stick. Най-доброто!

Цвят на устните: Освен прозрачен Lipbalm, обикновено нося някакъв цветен продукт за устни. Днес това е блясък на устните на Burt’s Bees на фиг. Въртя цвета на устните си почти всеки ден.

Това е. Пътувам доста леко (въпреки че моето така не бих се съгласил) – надявам се, че сте намерили това за някакво интересно. Ами ти? Какво носиш в чантата си? Бих искал да видя публикация!

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на това на PAL (отваря се в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Национален ден на чантата: Lesportsactoday е национален ден на чантата! Това беше маркирано в календара си, само за да мога да говоря за една от другите ми мании: Lesportsac чанти с ограничено издание. Всичко започна с малка чанта за рамо в сладък плодов принт, наречен Big Apple: (Извинения за скапаната снимка – аз не …
10 октомври 2015 г. „Мода“

Покупки на не-макиране на артикули, които не сте мислили, че просто ще спра да пазарувам напълно; Просто останете вкъщи и гледайте пълни къщи повторения, нали? Все още ми е приятно да пазарувам и съм взел няколко неща тук -там – нищо голямо – днес мислех, че ще споделя с вас някои от това, което съм купил напоследък! Срещу невероятно …
1 май 2015 г. „Красота“

Black Friday Haul 2016AS е традицията, всеки черен петък, опитвам се да разсъждавам със себе си да не се вълнувам твърде много от сделките, защото обикновено не са толкова страхотни, но тогава всичко излиза от вратата, след като всъщност съм в търговски център! Можете ли да повярвате, че съм купил всичко това в …
29 ноември 2016 г. „Красота“

Leave a Reply

Your email address will not be published.