May 18, 2024
Uncategorized

Пригответе си южната си къща за зимата с тези 3 прости съвета

, че спазването на приноса е от още един автор.

Зимата на юг може да бъде значително по -различна, отколкото е за тези, които са онлайн в по -хладни климатици. Разбира се, има по -хладни дни, замръзване точно тук, както и там, както и може дори да получите сняг или ледена буря, но е също толкова вероятно да се насладите на много външни дейности, без да сте обвързани в няколко слоя от слоя от Зимна екипировка. Тези разлики влияят върху това как подготвяте къщата си за зимния сезон. Тези три прости съвета могат да ви помогнат да се подготвите за по -хладно време, независимо къде сте онлайн в южното ниво.

1. План за вредители

Навън има милиони милиони малки вредители. Насекоми, паяци, гущери, както и гризачи са само няколко от широките категории. Когато метеорологичното състояние стане по -хладно, тези същества искат да открият топло място, за да прекарат зимата си. За съжаление, това означава, че те най -вероятно ще се опитат да влязат във вашата къща. Отделете време, за да запечатате всякакъв вид пространства или пукнатини във екстериора на вашата къща, както и ремонтни работи или заменете всякакъв вид повредени екрани. Без значение колко точно предпазливи запечатвате къщата, трябва да общо тази бариера с лечение с вредители. Открийте експерт, на когото можете да се доверите, за да запазите нежеланите вредители навън, като прочетете отзивите за вредители на Fort Myers.

2. Подрязани дървета, както и храсти

Ледът може да повреди дърветата, както и други растения за озеленяване, като потенциално ги задейства до есента на къщи или външни конструкции. Ограничете тази перспектива, като ги поддържате подрязани, както и чисти. Също така насърчава здравословния растеж, както и премахва мъртвите или лошите крайници, които са по -склонни да се разпаднат под стрес. Ако какъвто и да е вид клонове е близо до или над електропроводи, не забравяйте да се свържете с вашия комунална дейност, преди да свършите всякакъв вид работа. В някои случаи бизнесът ще излезе, както и ще отреже дърветата за вас.

3. Проверете отоплителните системи

Когато не използвате топлината през по -голямата част от годината, е лесно да се пренебрегне той идва. Трябва обаче да отделите време, за да направите предсезонна проверка на всичко, уверете се, че е в работно състояние, както и да промените всеки тип филтри, ако е необходимо. Ако зависите от доставките на гориво, продължете напред, както и от рутинните сега, така че да не сте останали в мразовито, когато по -късно търсенето на нагревателни скокове на гориво.

Искате да сте готови за зимата, дори ако това продължава само кратко време, когато живеете. Малко работа за запечатване на дома ви, задоволяване на нуждите на пейзажа, както и за проверката на отоплителната система отива дълъг метод за извършване на зимата по -гладко.

Leave a Reply

Your email address will not be published.