June 21, 2024
Uncategorized

Max Aspect заявява „Мир навън, Америка…“

Procter & Gamble Co. дърпа щепсела на известната марка Max Aspect в началото на следващата година, прекратява дистрибуцията в САЩ, за да се съсредоточи много по -добре върху нарастващата линия на Covergirl.

Край на една ера

Няма да има грим без Макс – тоест да се посочи, че той е измислил термина „грим“, базиран на глагола, „да се гримира“ (лицето).

Реклама

Бизнесът е пионер на съвременната козметика обратно в златните години на филма, както и телевизия, * измисляне * Gloss за устни през 1930 г., въвеждайки течен емайл за нокти през 1934 г. (предшественик на днешните емайли за нокти), измисляйки грима за торта през 1937 г. (наречен паний стойка ), Tru-Color Lipstick през 1940 г. (първото червило за размазване), първият консилер през 1954 г. (наречен Erace), първият водоустойчив грим през 1971 г., както и дори въвежда принципите на цветната хармония, който се държеше че „определени комбинации от тен, косата на жената, както и оцветяването на очите, бяха много успешно допълнени от определени нюанси на грима.“

Леле, нали?

Фактор доминира в холивудската грим артистичност през 20-те години на миналия век, като разкрасява по същество всички водещи жени в Холивуд-Жан Харлоу, Клауд Колбърт, Бете Дейвис, Норма Шиърър, Джоан Крофорд, както и Джуди Гарланд. Името му се появи на филмовите кредитни резултати.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Но времето тръгна нататък; Конкуренцията стана по -трудна; Скоростта на напредъка при макс аспект се забави. 90 -те, както и началото на 2000 -те не бяха любезни с марката в Америка, както и бизнесът загуби значимост, както и пазарен дял във времето.

Днес лъвският дял от марката 1,2 милиарда долара годишни продажби идва от световните пазари като Русия, както и от Обединеното кралство.

Продажбите в чужбина ще продължат, но ако родите от американските брегове, може да е време да се запасите.

Горчиво сбогом

Имам предвид да използвам грима им за торта в гимназията … жена на име Стела седеше до мен в клас, както и винаги изглеждаше толкова изискана, прилагайки го от тигана.

И аз също имам предвид, че наистина се счупи в колежа, както и открих маскара си от 2000 калории в дрогерията. Това беше една от само шепа уважавани маскари в дрогериите по онова време.

Реклама

А, спомените …

Имате ли някакъв вид истории за марката Max Aspect? Жалко ли сте или се радвате да ги видите?

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.