May 18, 2024

Палитра с отстъпка chanel evergreen, два нови лака за нокти, които скоро ще се появят в Nordstrom

Chanel Evergreen Paletty без светкавица

Всяко лято няколко от големите линии за грим пускат ограничени комплекти за грим и палитри изключително за магазините на Nordstrom. Те се наричат ​​Nordstrom апелативни ексклузи и току -що получих вятър от някои нови от Chanel.

Реклама

Палитра Chanel Evergreen със светкавица

Ето вечнозелената палитра за очи и устни (45 долара). Това е палитра с шест типа с две сенки (блестяща морска пяна зелено и блестящо ментово зелено) и четири гланцове за устни (блестящо розово, блестящ бронз, блестяща роза и блестяща праскова).

Закупуването на шестте артикула заедно като това показва и значителни спестявания, тъй като много палитри на Chanel струват поне 85 долара.

Три наздравици за Шанел!

Chanel Muscat Glossimer

Също на хоризонта: Shimmery, Peachy Beige Muscat Glossimer ($ 27).

Суич от мускат Glossimer

Преди това беше пуснато в чужбина, но досега не беше лесно достъпен в САЩ. Възможно е да успеете да проследите международните продукти, като се свържете с студиото за грим на Nordstrom на Oahu, което носи избрани продукти, посочени да купуват в чужбина (щракнете тук, за да видите фиксиране на устните на сянката).

Обичам начина, по който Muscat Glossimer изглежда сдвоен с смоки очи …

И може да видим и два нови лака за нокти.

Казаха ми, че Rouge Noir (23 долара), кремообразно кръвно червено, прилича на известния вамп нюанс на Chanel, но без блясъка, а Rose des Vents (23 долара) е мека, розова перла.

Апелацията на Chanel изключва земя на 17 юли, но те са достъпни за идеал за предварителна поръчка сега.

ЗАБЕЛЕЖКА: Чух слух, че вечнозелената палитра може да не е наоколо за дълго (* изключително* ограничено издание), така че ако се грижите след това, вероятно трябва да се обадите или да разгледате скоро брояча на Chanel на Nordie.

Реклама

Дали някой от тях ви удари?

Вашата приятелска пристрастена към обжалването на квартала,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.