May 18, 2024
Uncategorized

Етикетът за сенки за очи

моментално, след като направих етикета на червилото, повярвах – ей, защо няма етикет за сенки за очи? Не съм наистина момиче от червило, но ми харесва някои сенки за очи! Видях идеален комбиниран етикет в YouTube, но и аз не съм наистина комбиниран гал, затова избрах да направя някои корекции на етикета на червилото, както и излезе с етикета за сенки за очи!

Правилата

Таг 3 писатели на блогове, за да отговорят на същите тези въпроси.

Тези писатели на блогове ще етикетират 3 много повече писатели на блогове по своята опция с точно същите притеснения и правила.

Няма гръб на етикета.

1. Точно колко много сенки за очи притежавате?
Голяма част (600+), можете да проверите запасите ми тук.

2. Коя беше първата ви сенки за очи?
Може да не ми беше изключително първо, но един, който започнах да използвам с редовност, когато за първи път започнах да използвам очни сенки, бяха Revlon Wet/Dry Shadows (бях особено консумиран с сингъла в „Lavendare“, сив нюанс). Те бяха най -добрите сенки за очи – пигментирани, смесими, дълги, достъпни. За съжаление те са прекратени.

3. Каква е много използваната ви сянка за очи?
Mac клин, като цвят на смесване на смяна. В близост до 2 -ри, както и 3 -ти много използвани са сатенен тауп, както и патина – и двете Mac. Говоря за тях в моя топ 10 Mac Eye Shadows Post.

4. Каква е вашата предпочитана марка за сенки за очи?
Очаквах, че е Mac, защото това е най -популярната марка в моята колекция. Но се радвам на голямо разнообразие от марки, както е очевидно в запасите си – харесвам разнообразие!

5. Какъв е предпочитаният ви финал?
Veluxe Pearl-това е Mac формула, която има изключително фина настроен блясък.

6. Каква е последната сянка за очи, която сте купили?
Соня Кашук око за неутрална блестяща комбинация, която получих през януари, когато Target Canada се затваряше. Направих оценка по този въпрос, където можете да видите, че изпуснах комбинацията, така че няколко от нюансите вече са разбити.

7. Точно колко многобройни очни продукти имате в момента в чантата си?
Не нося сенки за очи със себе си ежедневно, но носете около молив за очна линия в ситуация, която изисквам докосване. През всичките години, в които съм донесъл очна линия в чантата си, аз съм докоснал само очна линия, когато или два пъти. В момента имам престиж водоустойчив молив в велур в чантата за грим в чантата си.

8. Какви сенки за очи използвате, за да разтърсите опушено око?
Guerlain écrin 4 couleurs в Les Fumés е без мозък. Това е моето напред за напреднало опушено око.

9. Как точно съхранявате сенките си за очи?
Имам акрилни чекмеджета, в които държа си сингли.

И аз държа палитрите си в акрилни притежатели.

10. Какви продукти за очи в момента се впускате?
Имам многобройни лемми за сянка на очите. Нова похот е Burberry Wet, както и Dry Glow Shadow Eye в Nude. Толкова мечтано:

Вижте Swatches в блога на Temptalia.

I етикет:
• Пчела на аз съм чар пчела xo
• Kaily of Kaily Baute (преди това някой ден!)
• Кейти от плюс+ красота
… И всеки друг, който желае да направи това!

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на приятел на приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

20 Очарование се отнася до етикета, който видях на Katie of Plus Beauty’s Blog преди векове! (Липсва ми Кейти, някой друг? Видях на IG, че преместването й вървеше добре – толкова съм доволен за нея!) 20 Очарования ТАГ: 1. Имаш ли предвид първия си предмет на грим? Беше мразовито розово …
22 ноември 2015 г. „Красота“

The Charg Blog Writer Awardi не е направил етикет / награда от векове! Толкова съм изостанала, но ще направя един от много по -новите, за които бях номиниран от StyledWithjoy, наградата за писател на блога Charm. Благодаря момиче, казах ти, че ще го направя скоро. 😉 Правилата на наградата на блога за очарование: 1) Посочете …
27 юли 2015 г. „Красота“

Червилото Tagyay, мой ред, моят ред! Грандиозният Сам от Глам със Сам ме обозначи за това. Ако тя не ме беше обозначила, щях да измисля някакъв фиктивен човек, който ме „маркира“ само за да може да направя този етикет! Благодаря на Сам, че ме предпази от това да изработвам онлайн приятели! : P…
4 май 2015 г. „Красота“

Leave a Reply

Your email address will not be published.