May 18, 2024
Uncategorized

Какво да очаквате, когато се премествате в провинцията

, спазването на приноса е от още един автор.

Типичният разказ за селските райони е, че те са места, от които младите хора се стичат възможно най -скоро. Те се преместват в градовете, което предполага населението на тези селски градове, започва да намалява. Това обаче разказва само едната страна на историята. Докато хората на двадесетте си години се насочват към града, хората на тридесетте години, както и по -възрастните, постепенно вероятно ще се насочат към много повече селски райони. Ако сте едно от тях, тогава има няколко неща, които трябва да го направите сега. По -долу разглеждаме какво можете да очаквате от вашия малък град, селски живот отдолу.

Повече земя

Едно нещо, което хората, които започват да търсят къщи в селските райони, забелязват доста бързо, е точно колко още повече отиват парите им. Ако сте имали, да речем, 200 000 долара за закупуване на имот, може да имате късмет да получите къща с две спални в забързан град. В селските райони ще получите къща с много спални с някаква земя, с която да играете. Това очевидно е чудесно нещо, макар че, ако сте склонни да откривате грешки, може да заявите, че много по -жилищни или търговски имоти, както и земята предполага много повече поддържане. Това обаче е застрашено, което си струва да се направи.

По -малко шум, различна светлина

Земята е забележително тиха; Хората причиняват целия шум. Ако сте онлайн в един град, ще бъдете подложени на почти постоянен шум, било то от хора или машини като автомобили. Когато се премествате в селски район, ще откриете, че този шум е много по -малко разпространен, ако изобщо присъства. Всъщност през първата си нощ може да сте малко неуредени от липсата на шум. Това обаче бързо ще бъде нещо, което оценявате. Също така ще откриете, че и светлината е различна. Градът е пълен с високи сгради, което означава, че могат да се чувстват тъмни дори в слънчеви дни. В район няма да има такъв проблем, в който най -голямата сграда е три истории. Ще можете да използвате пълното използване на дневната светлина. Въпреки това, когато слънцето залязва, вие ще бъдете най -вече сами, тъй като ще има по -малко светлини от автомобили, магазини, барове, както и улични лампи.

Нови проблеми

Сега има някои градове, в които живите същества, нахлуващи в вашия район, е проблем. В по-голямата си част обаче не е нещо, в което жителите на града трябва да вярват за това време. Те живеят в това, което може да се нарече „човешки пространства“. Когато се премествате в много повече селски райони, вие влизате в територията на природата, както и това означава, че ще имате много повече взаимодействия с живи същества, като дивата природа по пътищата. Губовете също ще открият метода си в къщата ви много по -лесно, както и ще искате да имате удобен брой на страхотния бизнес в Pest. Въпреки че може да сте малко отложени от страховити пълзи, когато първо се движите, бързо ще стигнете до момента, в който те вече не ви омагьосват.

Културни събития

Ако сте живели в голям, космополитен град, тогава ще бъдете използвани да има различни събития всяка седмица или всеки ден. Може да потърсите неща, които да изпълнявате във вашия град, както и в рамките на час да бъдете на събитие от световна класа. Когато сте онлайн в селски район, това няма да е така. Няма да се провеждат какъвто и да е вид големи културни събития. Ще има обаче регионални събития, които можете да използвате като метод, за да се интегрирате в общността. Ако се наслаждавате на събитията на огромни градове, се препоръчва да не се премествате в средата на нищото; Ако сте на няколко часа път с кола от град, ще можете да отидете за един ден, както и да отидете на събитията.

Коригиране на намаленото удобство

Има някои градове, които никога не спят. Можете да получите всичко, което изисквате във всеки вид време на деня. Дори ако нещата не са толкова крайни, малко вероятно е да има някакъв вид точка преди 23:00, когато не можете да получите това, което изисквате в простото шофиране или пешеходно разстояние. В селските райони няма да е така. Възможно е да има време за отваряне. Всеки магазин в града може да бъде затворен в неделя. В града може да има само един магазин за хардуер на къщи, както и ако те нямат това, което търсите, тогава и лошо. Тези неща далеч не са катастрофални, но могат да отнемат някои, които се използват.

По-малко стрес

Една от причините хората да се преместят в селските райони е, тъй като там има значително по -малко напрежение. Това е по -бавна скорост на живота, която ви позволява да се наслаждавате на лесните удоволствия, както и да се чувствате много по -нежелани, както и в мир. Това е, със сигурност, огромен плюс точка.

Leave a Reply

Your email address will not be published.