June 21, 2024
Uncategorized

3 Препоръки за това как точно да извлечете максимума от гаража си

спазването на приноса е от още един автор.

The garage — likewise understood as “the chaotic storage space of the entire household,” as well as perhaps likewise as “the throwback to vintage Americana, as well as the location where you can work on your 1950s Corvette restoration, just like your grandad may са направили.”

За тези от нас, които нямат гаражи в домовете си, ние често не вярваме много за тях. Както и за тези от нас, които ги имат, гаражът често се отхвърля като единствено бункер за съхранение.

Но определено има неща, които можете да направите, за да извлечете много повече от гаража си, отколкото просто това?

Ето няколко предложения.

Превърнете го в работилница за какъвто и да е вид „продуктивна свободно време“ ви кара

С чудесата на уеб епохата върху нас е невероятно лесно да прекарате почти цялото си безплатно време пред екрана, сърфиране в мрежата, наваксване на предпочитаните от вас телевизионни сериали или просто безмислено щракнете върху нещо в периферното ви зрение Това изглежда лъскаво.

Разбира се, мрежата е изключителен инструмент, с изключителен потенциал. Но ако слушате академичния, както и авторът Кал Нюпорт, също е от решаващо значение да се насладите на някакво творческо, офлайн, „висококачествено свободно време“, за да запазите подходящия баланс.

Гаражът може да послужи като най -добрата настройка за работилница, посветена на какъвто и да е тип „продуктивна свободно време“, което ви кара да оживеете.

Може несъмнено да го използвате като място, за да върнете стар корвет, или може да се превърнете в дървообработваща стая или студио на любителски художник. Възможностите са ограничени само от вашето собствено въображение.

Ако ще го използвате за съхранение, настройте го толкова ефективно, че останалата част от дома ви става много повече или по-малко изцяло разклонена

Добре, вижте, има причина гаражите да се използват толкова често като универсални камери за съхранение. Първо, тъй като всички се нуждаят от съхранение, както и е много по -добре вашите продукти да се подреждат в гаража си, отколкото да се подреждат в хола ви. Второ, тъй като гараж по подразбиране е „практично“ пространство с чисто функционална функция (хипотетично казано, така или иначе.)

Ето нещата, обаче – ако ще използвате гаража си за съхранение, можете поне да го настроите ефективно, за да гарантирате, че можете да оформите възможно най -много притежания там, възможно най -сигурно и надеждно .

Това не само показва, че останалата част от дома ви става много повече или по-малко напълно обезмаслена, но също така показва, че наистина можете да възстановите собствеността си от гаража, когато искате.

Опциите за съхранение на гараж като стелажи, рафтове, както и повече, са необходими, ако наистина искате да направите това правилно.

Превърнете го в най-съвременния „командващ център“

Изненада изненада, иновациите има своето местоположение в тази статия.

С невероятния брой различни джаджи, Gizmos, както и с технически приспособления за спазване на живота, имайки голяма площ от къщата, където наистина можете да проверите тези инструменти, да ги настроите, както и да се възползвате максимално от тях, Може да бъде изключително полезно нещо.

Можете да настроите гаража си като най-модерен „команден център“, където съхранявате компютри за редактиране на видео, съхранявайте асортирани инструменти, както и битове от машини там или може просто да проверите границите на 21 век Следователно те стоят далеч.

Leave a Reply

Your email address will not be published.