June 21, 2024
Uncategorized

Dimpleplasty: Сега можете да инсталирате трапчинки (не, не измислям това)

dimpleplasty. Да, трапепластика (или трапчинка). Очевидно някои хора пожелават натъпената Марио Лопес толкова много, че плащат страхотни пари, за да ги инсталират.

Чували ли сте за това? Нямах абсолютно никаква идея!

Реклама

Според д -р Джефри Шпигел „Процедурата е изненадващо лесна!“ Пластичният хирург в Бостън, Масачузетс обикновено извършва процедурата от 2000 до 5000 долара в офиса. В бузите на пациента се правят малки разрези, след като са били изтръпнали. След това се използват зашити, за да се зашият предпочитаната трапчинка на място, както и омекотената зона, както и изглежда много повече, както и много по -естествено с времето. Действителната процедура обикновено отнема около час.

Хм … не мога дори да се справя с ходенето на зъболекаря, както и да видя тези зъбни куки от ъгъла на окото ми, така че вярването в рязане, както и да зашивам бузите ми, ми осигуряват heebie-jeebies!

Предполагам, че ако наистина, наистина искате трапчини …

„Пациентите са преживели някои незначителни синини, както и подуване след процедурата“, заявява Шпигел, но обикновено отшумяват в рамките на 48 часа. Също така е типично за зоната на бузите да се чувства плътно в съответствие с процедурата, добавя той, но усещането отшумява през 2-3 седмици, отговарящи на операцията.

Д-р Майкъл Салцхауер, пристанище на Бал, пластичен хирург на Флорида, щатира Димплеппластията, може да се извърши като амбулаторна процедура, използваща регионална анестезия. Разрезите вътре в устата на вътрешната повърхност на бузите причиняват малко безпокойство в мускулите на бузите. Депресиите са обезопасени, използвайки интериор, както и външни шевове, както и с течение на времето лекуват, за да създадат трапчинки.

Реклама

Какво вярвате в Dimpleplasty, както и бихте ли се замислили да го направите? Вероятно две много по-добри притеснения са 1) Какво смятате за трапчинки, както и 2) какво смятате за избирателно козметично хирургично лечение (добре е да бъдем честни, но това е зона без омраза)?

Вашият приятелски настроен чар на общността,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.