May 18, 2024
Uncategorized

Кое предпочитате: кафява или черна талисмана за блондинки?

По -рано тази седмица MBB читателят Ема изпрати имейл, за да поиска препоръки за маскара. Тя е руса красавица и се надявам, че можем да й помогнем.

„Хей Карън!

Така че съм в гимназията и блондинка и много бледа. Трябва ли да нося кафява талисман или черна талисмана? Дали Блек ще бъде твърде суров? ”

Здравей, Ема. Хм … имам руси приятели, които харесват и двете, и мисля, че и двата цвята изглеждат страхотно – това наистина зависи от външния вид, за който се стремите. Като цяло обаче, за естествен вид, бих предложил кафяв и за много по-усилен, драматичен вид, опитайте черно.

Реклама

Това, разбира се, идва от брюнетка.

Може да искате първо да опитате няколко талисмани в дрогериите, за да разберете кой цвят ви харесва по -добре. Rimmel прави няколко рентабилни маскара в дрогериите, които работят доста добре. Две за разглеждане: Римел Глам Очите талисман в черно кафяво (7 долара) и очи на Rimmel Glam Lash Flirt в черно (7 долара всяка).

О! Попитах и ​​момичетата в Twitter за някои рекорди и ето какво трябваше да кажат:

Реклама

В крайна сметка обичам да следвам гледната точка „няма правила“, когато се отнася до грима, и мисля, че е безопасно да изберете кой маршрут ви харесва най -много.

Имате ли някакви конкретни препоръки за маскара за блондинки като Ема? Може би някои марки или цветове, които наистина харесвате? Моля, споделете в коментарите.
Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.