May 18, 2024

Приспособления за интелигентни къщи, които харесваме

, спазването на приноса е от още един автор.

През последните няколко десетилетия изглежда, че иновациите на потребителите са напреднали по -бързо от всякога. Apple пусна iPhone, iPod, както и iPad. Първият сгъваем сензорен смартфон влезе на пазара, както и Wise House Gadgets започна да се появяват.

През 2014 г. заедно дойде Amazon Echo, както и стартира нова епоха на Wise House Technology. Сега има приспособления, предлагани за помощ в почти всички области на домакинството, както и те продължават да се развиват, тъй като дизайнерите дават напредък, както и да излязат с нови идеи.

Очаква се световният пазар на Wise House да струва над 140 милиарда долара до 2023 г., както и бързо нараства.

Кратка история на мъдрите къщи устройства

Преди да започнете да разгледате какви приспособления се предлагат, както и какво може да се впишете в къщата си скоро, разгледайте как точно започна всичко.

Още през 1933 г. имаше обещания за „Къщата на бъдещето“, обаче, необходимата иновация не е била по -скоро. Бързо напред към 1966 г., както и първата прилика на приспособление за мъдри къщи.

Джим Уестингхаус обикновено се счита за създател на първото мъдро приспособление за къщи, след като разработи компютър в къщата, както и свързва различни клавиатури, както и терминали в дома на домакинството. Компютърът зад тази иновация тежи 800 фунта, както и зае четири шкафове, които заедно бяха високи 6 фута, както и 7 фута. Това не беше като тънките, преносими приспособления за къщи, които разбирате днес.

Това обаче беше първият компютър, който даде възможност за управление на термостата, телевизионната, стерео система, както и повече. В днешно време на пазара има много продукти, но всички те дължат нещо на Echo IV.

Най -добрите джаджи за разумни къщи днес

Ето списък на най -добрите приспособления за къщи, поставени в подходящи класификации за различни области на дома.

Кухненски мъдри устройства

Кухненската зона е зряла зона за въвеждане на мъдри джаджи, така че не е изненада да откриете много възможности за избор тук.

Сентен кран за кухня
Започването на този списък с докосване може да не изглежда толкова интересно, но освен това, че водата има някои тревожни факти за водата, които могат да ви накарат да преразгледате. Тези кранове включват различни възможности за избор, включително гласово активиран, който ще излее точното количество вода, което поискате, не оставяйки място за отпадъци.

Г -н кафе -коаточай
Добре, най -вероятно ще трябва да сте доста основни за кафето си, за да отхвърлите 500 долара, но г -н Coffee ви позволява да рутирате варенето си за една седмица, така че ще имате гореща Java всеки път, когато се събудите. С приложението можете да започнете устройството навсякъде, където и да сте, както ще ви позволи да разберете кога е подготвено, както и кога се нуждае от много повече вода.

Юни интелигентна фурна
Тази готварска печка декларира, че може да признае храната, която е вложена в нея, както и сега точно колко време да я приготвите. Това е готварска печка 12 в 1, както и използва иновациите на ID на храни, както и програмирането, за да признае над 100 различни типа храни. Също така е съвместим с Alexa.

Ако мислите да подготвите къщата си за мъдра кухненска зона, тогава има много повече възможности за избор, включително мъдри хладилници, както и отвори за качулка с вграден LCD телевизор.

Общи устройства за дома

Някои джаджи не са във форма в една конкретна област на дома, но се използват за управление или взаимодействие с хора или други мъдри устройства. Точно ето няколко от тях.

Google Home
Това е еквивалент на Google на Amazon Echo. Той е по -евтин, както и включва Google Rowse, но е насочен категорично към онези потребители, които вече са инвестирали в екосистемата на Google House.

Шоуто на Amazon Echo
Шоуто на Echo е мъдър екран, активиран от Alexa, който се вписва най-добре във вашия дом. Те могат да се използват за видео разговори, стрийминг, пускане на музика, както и те могат да бъдат свързани с Wyze Cams, за да можете да видите кой е на входната ви врата. Те са достъпни в различни размери на екрана, както и можете да видите някои оценки на ехото най -добре тук.

Гнездо откриване на термостат
Друг продукт на Google обаче, който работи с Alexa. Този термостат обещава да се програмира, за да ви спести пари. Той може да екранизира HVAC системи, както и да изпраща предупреждения, когато нещо не е наред. Типичният човек харчи около 4000 долара годишно за електрическа енергия, така че всеки вид иновации, които могат да помогнат за намаляване, които трябва да са добри.

Устройствата за офис на къщата

Много повече хора сега работят отдалечено, особено след пандемията на хита през 2020 г., така че има смисъл да изложите домашния си офис с няколко джаджи.

Philips Shade Lighting
Всъщност тази система за осветяване е за цялата къща, както и дори може да се използва отпред, както и за задния двор. Енергоефективно осветление, което може да бъде променено на това как се чувствате. Различни режими, които да ви помогнат да се събудите, да ви зареждате с енергия, както и да се концентрирате, трябва да помогнете на всеки тип домашен работник.

TaBLE AIR – Пречиствател на въздух
Чистият въздух по време на работа е необходим за запазване, както и продуктивен. Пречиствател на въздуха пуска къщи от алергени, както и замърсители, както и това свързва чрез WiFi към вашия смартфон. Той премахва миризмите, както и използва и ултравиолетова дезинфекция.

Устройства за сигурност

Една област, в която мъдрите приспособления за къщи наистина са нараснали, е сигурността на къщата. Има мъдки приспособления за къщи, които могат да проверяват цялата ви къща, както и да ви предупреди за всякакъв вид проблеми. Точно ето няколко от най -добрите, които можете да закупите днес.

Август врата на вратата
Искали ли сте някога да разберете кой е на входната врата, преди да отговори? Много хора биха искали да знаят, особено през нощта, както и ако са сами. Камът на вратата на август се интегрира изцяло с Alexa, както и с Echo Show. Просто помолете Алекса да покаже входната врата, както и нагоре изскача снимката на вашия ехо дисплей; Този метод да се мъчите с вашата сигурност.

Август Мъдър заключване
Тази джаджа замества вашата обща сделка за вътрешно заключване, както и работи с всички основни асистенти на къщата, включително Apple Homekit, както и Alexa. Мъдрите заключване ви позволява да използвате клавиши, докосване на пръста или контрол на гласа. Можете също така да отворите вратата дистанционно, за да активирате в посетител, ако сте толкова мързеливи да излезете от предпочитания от вас стол.

Мъдрите устройства за баня

Тоалетната не е игнорирана, когато се отнася до идеите на разработчика. Точно ето няколко много повече джаджи за там.

Fitbit Aria Air
Този мъдър мащаб се вписва в екосистемата на Fitbit, но е полезен за всеки, който желае да постави целите на тежестта, да проследи историята си, да инспектира своя ИТМ, както и да се свързва с приложението Fitbit.

Tech2o тоалетна телевизионно огледало
Това може да е най -пищното приспособление за къщи в този списък. Това огледало се удвоява като мъдър телевизор с вграден Freeview, както и включва дистанционно управление с вода. Предлага се в различни размери до 65 инча, както и има отопляем панел, за да спре снимката да се изпари, докато се накиснете във ваната.

Резюме

Има много по -мъдри джаджи, които не са направили този списък, както и в програмата, има много възможности за избор за забавление. Има и еднократният контролер за жестове на Singlecue, който ви позволява да управлявате всичките си телевизори, както и медийни джаджи, само като правите жестове на сензорен екран.

Каквито и мъдри приспособления за къщи да изберете да изберете чрез предпазливо планиране, можете да ги свържете всички заедно, както и за разлика от дома през 1933 г., наистина ще се появявате, че имате „дом на бъдещето“. Тъй като иновациите продължават да напредват, това ще бъде толкова, колкото и вие да опитате, както и да поддържате, а не другия метод наоколо.

Leave a Reply

Your email address will not be published.