May 18, 2024
Uncategorized

Палитрата Becca Halcyon Days меко блести като залез в скъп плажен курорт

, когато отворих новата палитра на Becca Halcyon Days (65 долара), слънчевите лъчи изстреля . Бам! Тази палитра е практически всичко, което някога бих могъл да искам от летния грим. Само мисленето за това изпълва въздуха с аромата на слънцезащитен крем, устата ми с вкуса на оранжеви кремове и ушите ми със звука на сърф, който се удари на плаж.

Вземете неоспоримо топло време, както имаме тук, в района на залива тази седмица (това, след като миналата седмица отливките и времето за замразяване-бут-кости), добавете Halcyon Days и получавате един доволен Карън.

Реклама

Ето, нека ви покажа! Вземете моята виртуална ръка, защото пътуването до лятото, лятото, лятото е просто хоп, пропускане и палитра от Бека …

Бека разработи дните на Halcyon изключително за магазините на Анри Бендел, за да съвпадне с добавянето на линията към отдела за очарование на Бендел. Засега той е достъпен само в магазина на Fifth Avenue в Ню Йорк и онлайн на Henribendel.com, но Бека планира да го разгърне на други продавачи на 1 май.

Палитрата, с трите си сенки, крем за устни и бузи и гланц за устни, включва всичко, от което може да се нуждае за небрежно лятно сияние. Очите ще блестят в нюанси на злато, бронз и кафяво; Бузите ще се изчервят в ярък, кремообразен корал; И устните ще светиха в чиста, лъскава праскова.

Палитрата Becca Halcyon Days

Очен цвят на прах за прах във Файл – златна праскова

Цвят на очите на прах Деми Мат в Муслин – кремообразен опал

Цвят на очите на прах Деми Мат в кози – Лек бронзи кафяв

Крем на устни и бузи в Буганвилея – ярък корал

Mai Tai Gloss Gloss – чист прасковен гол

Двукратен четка-четка с двоен тип с облицовка и четки за сянка

Феновете на Hardcore Becca могат да разпознаят няколко от тези цвята, тъй като Becca Repromoted Mai Tai Lip Gloss и Bougainvillea Lip & Cheek Creme от палитрата Bombora от миналото лято. Всъщност обичах тези нюанси, когато цъфтиха с Бомбора и всъщност нямам нищо против да ги видя тук отново. Мисля, че вървят добре с цветовете на очите в палитрата, но предполагам, че също би било добре да видите нещо напълно ново.

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Относно сенките, моите 30-те години имат съобщение за Бека: Страхотна работа на блясъка! Това е на място. Знаете ли колко наистина блестящи, мразовити сенки в някои случаи ще привлекат вниманието към фините линии? Те не го правят (да!).

Muslin и Chamois се предлагат в Demi Matt Finish на Бека с невероятно фини блестящи частици, които доставят много повече от сияния блясък, отколкото откровен блясък. Faille, най -блестящият нюанс тук, трепне много повече от другите две, но мисля, че все още е фин в сравнение с мразовитите блестящи сенки.

Харесва ми как и трите от тях не седят само на кожата ми като неравности в труп. Формулата, която между другото е без консервант и аромат, не изглежда или не се чувства тежко отблизо или отдалеч.

Малко по -дълго от iPhone …

Swatches отляво със светкавицата: Faille, Muslin, Chamois, Bougainvillea и Mai Tai

Без светкавицата

Сега това е палитра, направена за слънчеви джадри, джапанки, нюанси и танове. Жалко, че е 65 долара, но това е често за Бека. Това е една от онези нишови линии, които са малко трудни за получаване (но по -просто в наши дни благодарение на Анри Бендел). Мисля, че качеството се сравнява добре с линиите от висок клас като Chanel и Dior. За съжаление цените също го правят.

Без съмнение това е разкошно, но ако ви харесва начина, по който изглеждате в топли нюанси и искате начало на лятото, потърсете дните на Becca Halcyon.

Реклама

Цена: $ 65 (Yowza!)
Наличност: Предлага се сега в магазина на Пето авеню Анри Бендел, а също и онлайн
Оценка на блога за грим и чар: B+ (много скъпи, но това са най-добрите, носими цветове)

Вашият приятелски настроен чар за съседство,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.