May 18, 2024
Uncategorized

Как бихте обяснили сегашния си стил на грим?

Петминутна сделка за деня!
Разбрах, че сме го обсъждали и преди, но ъъъ … моят се е променил през последните няколко месеца.

Шокер, знам.

Реклама

Абсолютно използвам по-малко продукти, отколкото преди пандемията; това е сигурно. Нося по -малко база като цяло, както и сега стигнах дотам, че има чувството, че използвам толкова много, когато използвам Concealer, както и в точното време основа. Сега много ми харесва само да използвам фондация, както и да я използвам и за всичко – под очите си за тъмни кръгове и/или да направя някакво „коригиране на място“ на неравномерните зони по бузите ми.

(Странична бележка: Харесва ми да използвам основа, която може да се изгради със среден до пълна покривка, както и козметиката на кожата ви, колкото и по-добра основа е фантастична за това.)

Като цяло аз също използвам по-малко грим на очите, отколкото използвах, който е меч с две остриета, тъй като от една страна имам толкова много допълнително време да отделя за решаващи неща от живота като пренавиване на рекичката на Шит, но на The на The Друга ръка, моите умения за смесване се влошиха отново. Не съм направил предизвикателно опушено око завинаги, както и дори сега, когато се видя на снимки, използвайки само един или два цвята, виждам грешки, които най -вероятно нямаше да направя няколко месеца назад, когато рутинно използвам Много повече грим на очите, както и натискам уменията ми (хаха).

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Въпреки че използвах червило, както и гланц около къщата, пропускам да изляза на публично място, както и да мога да разтърся ярко липи. Също така ми липсва да видя други жени, които използват силни червени, както и какво ли още не, както и да мога да им комплиментирам. Това лудо ли е? Аз бях онзи непознат, btw, този, който ще ходи толкова, колкото в Сефора в деня, в който разтърсваше яркочервено, както и да състоя неща като: „Изглеждаш забележително в тази червена устна, като ах-Мей-Зинг, ”Както и да видят сделката им с Light Up. Това винаги ме прави толкова щастлив. ? Не съм правил това лично от повече от година … Липсва ми да изпратя този тип енергия в света, нали знаете?

Реклама

И така, как точно напоследък се променя вашият стил на грим? Точно как бихте го обяснили сега?

Вашата приятелска обжалване на общината,

Карън

Leave a Reply

Your email address will not be published.