May 18, 2024

Мила Кунис: Най -добрата й коса?

Родена на Милена „Мила” Кунис, на 14 август 1983 г. в бившия Съветски съюз, домакинството на Мила се прехвърля в Америка, когато тя беше на седем по -добър живот.

Не е роден говорител на английски език, в началото не беше просто, приспособявайки се към живота на ново място. „Блокирах втори клас“, каза тя, когато каза. „Не разбрах културата. Не разбрах хората. Не разбрах езика. Първото ми изречение от моето есе да вляза в колежа беше като „Представете си, че сте слепи, както и глухи на седем години.“, Както и това е вид на това, което се чувства като преместване в Щатите. “

Реклама

Но не отне много време Мила да я открие. Баща й, механичен инженер, както и майка, учител по физика, беше преместил домакинството в Лос Анджелис, както и от 12 Мила получаваше малко актьорски части в телевизионните предавания (първият й беше епизод на Baywatch). Огромната й почивка дойде през 1998 г., когато тя беше играна като Джаки Бъркхарт в ситкома на Fox, което шоуто от 70 -те години, както и останалите, както се казва, е историята. Новият й филм „Добри приятели с предимства“ с участието на Джъстин Тимбърлейк, се открива на 22 юли.

Момичето има приказна коса, за „Шо“. както и тя също го разбира. „Блондинките определено не се забавляват“, казва тя. “Вярвай ми.”

Коя от прическите на Мила ви харесва най -много?

1. Дълго с вълнообразни краища, както и централна част

2. Вълнове

3. Нисък хвощ с централна част

4. Дълго с вълнообразни краища, както и странична част

5. Разхлабени къдрици, както и централна част

6. Разхлабени къдрици, както и странична част

7. Updo с дълги бретончета, както и централна част

8. Дълги слоеве с централна част

9. Updo с бретон, прикован назад

Вижте резултатите

Зареждане …

Реклама

Вашата приятелска зависимост от красотата на общността,

Реклама

Суичър за котки и грим ??

$ 42

Пазарувай сега

Карън

P.S. О да. Честит ден на гърбицата!

Leave a Reply

Your email address will not be published.