May 18, 2024

Достъпни докосвания, които придават усещане за лукс на вашия дом

Следният принос е от друг автор.

Домът ви е вашият замък. И сега това е и вашият офис, вашият крех, луксозният ви хотел, дома ви за бягство, вашето училище и вашето отстъпление за медитация. Въпреки ентусиазма на настоящата администрация да се преместят отново колелата на търговията, всички сме малко несигурни кога настоящият риск за общественото здраве ще намалее, кривата на инфекцията ще се изравнява и ние ще можем да се измъкнем от домовете си.

Дотогава обаче най -добрият проект може да бъде точно това, което ни трябва, за да ни помогне да останем фокусирани, позитивни и мотивирани, да не говорим за добавянето на парична и лична стойност към вашия дом. Тъй . Добрата новина е, че тези луксозни разцвета не трябва да струват света …

Инсталирайте разходка под душ

Изкачването във ваната, за да се почистиш, е всичко добре и добре. Но нищо не бие усещането за красива разходка под душ. В зависимост от избрания модел и използваните материали, може да се изумите от това колко е удобно за бюджета да добавите това луксозно докосване към вашата собствена баня. Чувствайте се, че отсядате в лепкав хотел в собствения си дом. Реконструкциите на тоалетните са добре известни със способността си да добавят парична и препродажба на вашия дом (до 50% от вашите предварително разходи), да не говорим за това да помогнете на вашата тоалетна да се почувства допълнително луксозно.

Добавете формоването

Малкият щрих, който трябва да работи за всеки бюджет … но този, който е изненадващо ефективен при финансирането на пространството за нотка на класа. Добавянето на формоване към формоване към релсите на вашия стол, дъската или тавана над крушките ви може да заемат пространството докосване на клас и елегантност. Освен това е много удобно за бюджета и лесен за инсталиране. Не е нужно да избирате фантастично формоване в викториански стил, ако това не е вашият стил. Обикновеното еднократно формоване също е стилно по много по-минималистичен начин.

Създайте вградени конструкции за съхранение

Услугите за съхранение са безценна помощ за войната срещу претрупването. Но с един размер, отговарящ на всички услуги, могат да изглеждат евтини и несъвместими с естетиката на вашия интериорен дизайн. По поръчка, оборудвани с книги от пода до тавана и шкафове за кухня или спалня, обаче са безкрайно по-класни и по-прости за персонализиране.

Материалите са евтини за източници за проекти като този и обикновено могат да бъдат завършени вътре през уикенда или два.

Балансирайте осветлението си

Най -доброто осветление може да добави по -чист, по -ярък ефект към вашия избор на интериорен дизайн, докато в зависимост от надземното осветление може да остави дизайна на вашия дом да изглежда плосък и стерилен. Смесете го с насочено и възходящо осветление. И, разбира се, използвайте колкото се може повече от естествената светлина.

Не забравяйте, че малките неща правят голяма разлика!

Добавянето на малко разцвета на висок клас материал като плътно дърво, камък, злато или кристал може да измине дълъг път. Само не забравяйте да запазите дизайна си доста минималистичен, за да привлечете вниманието към тях. Не им позволявайте да се изгубят във визуалния шум на вашето жилищно пространство.

Добавянето на докосване на класа към интериора на дома ви не трябва да идва за сметка на финансовото ви благополучие.

Leave a Reply

Your email address will not be published.