May 18, 2024
Uncategorized

Как да използвате технологията, за да поддържате къщата си в страхотно състояние

, спазването на приноса е от още един автор.

Използването на иновациите в къщата в наши дни е практически безгранично. За доста умерена инвестиция на пари, можете да накарате AI приспособление да вземе гласовите си команди, както и да включите светлините, да промените отоплението, да зададете напомняния за вас, както и да пускате предпочитаната от вас музика, всички, без да се налага да вдигате a пръст на ръката.

След това можете също така да подобрите сигурността на къщата си, като инсталирате цифрови, интерактивни системи за камера. Те записват клип всеки път, когато някой раздели вратата, който ви позволява да издържите тези клипове към телефона си, както и да говорите директно с посетителя си, независимо къде се намирате.

Но какво да кажем, когато става въпрос за поддържане на къщата ви в страхотно състояние? Както в, добре организирани, без големи структурни проблеми, здрави, както и повдигане?

Може ли технологията да помогне и за запазването на това? Сигурен. Точно ето някои предложения.

Използвайте инструменти, които пречистват въздуха, както и да определят замърсяването на околната среда

Съществува явление, разбираемо като „синдром на болно строителство“, за което повечето хора никога не са чували, но има обаче забележително, както и ужасни последици за всички нас.

Долната линия е, че човешките същества всъщност не са предназначени да прекарват цялото си време в затворена среда, където прах, спори на плесени, газове от уреди, както и различни други замърсители на околната среда могат да се слеят, както и да се натрупват.

Директното отражение на това да бъдеш в този тип атмосфера за големи части от деня си-ако не за целия си ден-е, че имунната ви система, общото здраве, както и благополучието могат да изпитат значително.

За щастие, в наши дни се предлагат високотехнологични въздушни филтри HEPA, които определят замърсяването на атмосферния въздух, съответно филтрират въздуха, както и това може наистина да спести вашето здраве и благосъстояние, както и в резултат на това.

Независимо дали имате основание да вярвате, че къщата ви е особено „замърсена“, трябва силно да мислите за инвестиране в някое от тези филтърни устройства.

Използвайте приложения, както и уебсайтове за бързо определяне на индикации за издаване, както и да ги адресирате

В наши дни ние винаги сме свързани с мрежата, както и едно размиване на това е, че винаги имаме мощни ресурси на една ръка разстояние за изследване на значението на различните показания за предупреждение, които наблюдаваме около дома.

Винаги има предупредителни индикации, че трябва да търсите, когато става въпрос за поддръжка на къщата. Ще разберете, че е време да е експертът по ремонт на покрива да посети, например, когато забележите херпес зостер на вашия покрив, които започват да изчезват една по една.

Използвайте приложения като Evernote, за да запишете, както и каталогизирайте тези проблеми, използвайте мрежата, за да ги определите, както и след това телефонно обаждане на експертите, за да ги обърнете към тях.

Бъдете информирани за подходящи данни чрез интегрирани House Technologies

Голяма част от нещата могат да се объркат около дома, както и ако делегирали вашите собствени устройства, може да не ги нанесете автоматично всички сами.

Малко вероятно е например да забележите ранните индикации за вашата димна аларма или котел, които започват да се влошават.

В наши дни обаче има различни интегрирани технологии за къщи, които се събират, както и предават важни показатели, както и данни, които могат да ви помогнат да ви осигурят ранно предупреждение за проблеми около дома. Помислете за използването на тези „интелигентни системи“, за да установите много по -добре разбиране на това, което наистина се случва във вашия дом или апартамент.

Дори мъдрите енергийни измервателни уреди могат да направят основна разлика, като ви помогнат да разберете, както и да се справите правилно с потреблението на енергия.

Leave a Reply

Your email address will not be published.