May 18, 2024

Закъснели подаръци за рожден ден

Вярвах, че ще публикувам тези закъсняли подаръци за рожден ден, защото всички са свързани с чара! Тъй като бях далеч за действителния си рожден ден през юли, получих някои от подаръците си по -късно (не вината на даряващите!) Ето какво получих (или закупена с картата за подаръци, която получих):

Yeeeeeaaaaah лак за нокти за нокти за нокти!

Първо, моят добър приятел ме смили, както и ми закупи заместваща тръба на любимия ми Shiseido Benefiance Допълнителна кремообразна пяна за почистване, защото обсъдих, че може да се отбия от това:

Тя е като търговец на лекарства, човече. (Всъщност аз съм много повече от автокъща, защото препоръчах този продукт на нея, както и тя също го обича сега.)

Тогава моят приятел приятел ме изуми с много греховни цветове лакове за нокти:

(Да, тя дори не си направи труда да свали стикерите на разходите хаха)

Бях публикувал в Instragram, когато ги намерих в Dollarama (да, те разходиха 1,50 долара в нашия магазин „Dollar“, както и да, признавам, че са по -евтини в САЩ. Sinful Colors Retail за 2,99 долара точно тук в Rexall, така че това е Разходи за отстъпка за нас!) Показах им им, когато разглеждахме, както и тя се върна, както и ме закупи 17 от тях – при 1,50 долара на поп, тя похарчи по -малко от 30 долара за всички тези – Yippee! Нямам търпение да ги опитам (тя каза, че не разбира какви цветове да избере за мен, така че просто грабна такива, които изглеждаха интересни). Получих:

L до r:
Red Eye – 2014 Трудно като колекция
Purple Heart – Holiday 2013 Mirror Metallics Collection
Целувка
Triple Platinum – Holiday 2013 Mirror Metallics Collection
Blue Steel – Holiday 2013 Decorate Adadingly Collection (Zoolander Reference, някой?)

L до r:
Кой е гланцът – греховен радиатен сорт (забележете, че тези 3 имат дръжки на оръжия вместо черното? Този нюанс изглежда като парадоксален дупе на Chanel)
Отидете лъскаво – греховен радиатен обхват
Глъчка – греховен радиатен обхват
Cool Leather – Есента 2013 Кожена луксозна колекция
Inkwell – Есен 2012 Омагьосана колекция
Whipped – Есен 2013 Кожена луксозна колекция

L до r:
Кожена колекция Luxe Luxe есен 2013 кожена колекция
На тати момичето
Пепеляшка
Мента Apple
Бали мъгла
Само жарава – лятното време 2014 Simmer Down Collection

Преди това притежавах само 4 греховни цвята лакове – сега имам гранд като цяло 21!

И барабан… С моята карта за подарък Holt Refrew си закупих Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G. Червило в кучка перфектно!

Колко страхотно е името на сянка? Носех го толкова добре, както е божествено. Ще публикувам много по -задълбочена оценка с появата на Swatches.

Благодаря ви, кажете благодаря на вас, кажете ви благодарение на моя грим плячката, разбирате кой сте! Аааа и това е всичко, което ще спомена за проклетия ми рожден ден за тази година.

Споделя това:
Дял

Щракнете, за да изпратите това на добър приятел (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Pinterest (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите в Twitter (се отваря в нов прозорец)
Щракнете, за да споделите на Tumblr (се отваря в нов прозорец)

Щракнете, за да споделите на Reddit (се отваря в нов прозорец)

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Колекцията Sinful Color Kylie Jenner в Karamelthis Polish беше част от оригиналното стартиране на Kylie Jenner, както и Sinful Color Collaboration, през март 2016 г. Официалното име на колекцията се казваше колекция King Kylie: Не съм фен на The Кардашиян / Дженър Клан обаче, когато ми се обади цвят, аз …
7 април 2017 г. „Красота“

Как се занимавам с маникюрсите си, осъзнах съвсем наскоро, че никога не съм обсъждал как точно правя маникюрките си, така че е време да отстраня това. Ще говоря за стъпките, които предприемам, за да подготвя ноктите си, както и да покажа инструментите, които използвам. Премахване на съществуващ лак аз рядко съм без лак за нокти, така че първата стъпка, която предприема …
15 май 2017 г. „Красота“

Памукът на лицето на Шисейдо, както и възможните дупета? Аз съм памучен сноб на лицето. Не винаги не беше по този начин, колкото и да е, защото опитах първия си пакет от памук на лице Shiseido, не погледнах назад. Позволете ми да квалифицирам, че – не използвам изключително памук на лицето на Shiseido – използвам го само за премахване на грима си за очи. Възглавницата …
3 юли 2015 г. „Красота“

Leave a Reply

Your email address will not be published.